Zirvede Haber

PES DOĞRUSU !!!

PES DOĞRUSU !!!

AK Parti Teşkilatı’nın ziyaretine CHP’li isimden sert tepki. CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan ; AK Parti Heyeti’nin hastane ziyaretini sert sözler ile eleştirdi. Milletvekili Yüksel Özkan; “AKP Orhangazi İlçe Başkanı ve beraberindeki partililer, Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette, sağlık çalışanlarımıza öğle yemeğinin yanında üzerinde AKP Orhangazi İlçe Başkanlığı logosu bulunan meyve paketlerinden dağıttırdılar.” dedi.

Covid-19 Meslek Hastalığı Olmalı!”

özkan; “Bir kamu kurumunda ve özellikle bir sağlık kuruluşunda gerçekleştirdikleri bu eylemin fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşmaktan da hiç utanç duymadılar.

Bunu yapacağınıza Covid-19’ dan dolayı hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının şehit sayılması ve Covid-19’un bir meslek hastalığı olarak kabul edilmesi için TBMM’ye bizim sunmuş olduğumuz kanun tekliflerini gündeme almaları için kendi milletvekillerinize baskı yapın! Oy birliği ile bu kanun tekliflerini kabul edelim.” dedi.

Sağlık çalışanlarına meyve paketi ikram ederek ucuz siyaset yapmayın!!”

Özkan; “Koruyucu ekipmanlarını hatta bir maskeyi uzun süre vermediğiniz, ek ödemelerini düşürdüğünüz, hastalandıklarında ise ek ödemelerini kestiğiniz sağlık çalışanlarını hangi yüzle ziyaret ediyorsunuz.” dedi.

Sağlık çalışanlarını lütfen daha fazla rencide etmeyin!” dedi.

Özkan; “Gelin bu ayıbı, TBMM’de Covid-19 pandemisinin sağlık çalışanları üzerinde yarattığı maddi ve manevi olumsuz etkilerini birlikte çözelim. Hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanları sadece haklarını istiyor, bıçak kemiğe dayanmadı, artık bıçak kemiğe saplandı.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ