Zirvede Haber

Artemis Halı’dan 2021’in Gözde Renklerinde Alternatifler

Artemis Halı’dan 2021’in Gözde Renklerinde Alternatifler

Her yıl tasarım, reklamcılık, pazarlama ve dekorasyon gibi pek çok farklı endüstride ve sektörde, yılın rengini seçerek renk trendlerini belirleyen Pantone Renk Enstitüsü, 2021’in renklerini Ultimate Gray ve Illuminating yani gri ve sarı olarak açıkladı. Evinizde trendleri yaratacağınız gri ve sarı halılar, kalitesi ile olduğu kadar renk ve desenleri ile yaşam alanlarına farklı bir imza atan Artemis Halı’da…

Ürünlerinde son teknoloji dokuma tekniğiyle ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı yüzde 74’e varan oranla azaltan Artemis Halı, 2021’nin renkleri açıklanan Ultimate Gray ve Illuminating tonlarının kullanıldığı seçenekler sunuyor.

Zamanın ruhunu yansıtmak için psikoloji, sosyoloji ve ekonomi gibi bilim dallarının yardımıyla seçilen renklerden Illuminating; sarının yumuşak bir tonu olarak her şeye rağmen var olan umudu ve mutluluğu simgeliyor. Ultimate Gray ise azmetmenin ve dirayetli olmanın bir simgesi olarak dikkat çekiyor.

Siz de 2021’in gözde renklerini yaşam alanınıza eklemek isterseniz Artemis Halı’ya bakmadan karar vermeyin. Artemis Halı ürünlerini artık online olarak artemishali.com.tr’de de satışa sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ