Zirvede Haber

TECNO MOBILE, CAMON 16 Premier ile, Türkiye’ye İleri Düzey Kamera Gelişim teknolojisini getirdi.

TECNO  MOBILE,  CAMON 16 Premier ile, Türkiye’ye  İleri Düzey Kamera Gelişim  teknolojisini getirdi.

Camon 16 Premier’in yanı sıra TECNO Mobile, çok güçlü POVA modelini ve geliştirilmiş donanımı ile gençler için mükemmel bir yol arkadaşı olmaya aday SPARK 6’yı da Türkiye’de pazarla tanıştırdı.
CAMON 16 Premier, kamera performansı ile devrim yaratacak. ” İleri Düzey Kamera Gelişimi ”, TECNO CAMON 16 Premier modelinin ortaya koyduğu en büyük değer olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor. Diğer modellerden performans odaklı POVA, aynı anda birden fazla işlem yapanları ve oyuncuları cezbederken, SPARK 6 ise önceki modeline kıyasla altı yeni özelliği ile gençler için çok cazip bir yol arkadaşı. Global premier cep telefonu markası TECNO Mobile, Türkiye’de 2020 yılında CAMON serisinin en son üyesi CAMON 16 Premier modeli ile birlikte POVA ve SPARK 6 modellerini duyurdu. CAMON 16 Premier, POVA ve SPARK 6 şimdi satışa hazır.

TECNO, Türkiye genelinde geniş bir erişim sağlamak için güçlü bir dağıtım ortağı olan ARENA ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyor. Cihazlarımız, perakende mağazalarında ve çevrimiçi olarak TEKNOSA ve HEPSİBURADA gibi geniş formatlı mağazalarda satışa sunulacak. TECNO Mobile Limited Türkiye Ülke Müdürü Hank Li, ”TECNO tüketicilerinin en son teknolojilere sahip olmaları için daima kendimize meydan okuyoruz. Marka olarak, sektörde olanın her zaman bir üst seviyesini takipçilerimizle buluşturarak onları hayran bırakmaya devam etmekte kararlıyız. Bu noktada öncü kameralı telefon CAMON 16 Premier, CAMON 16 portföyündeki olağanüstü özellikleriyle göz dolduruyor.CAMON 16 Premier, “Kamera Evrimin Bir Sonraki Seviye” dir.

CAMON 16 Premier ile birlikte, POVA ve şık SPARK 6’yı piyasaya sürmekten gurur duyuyoruz. Farklı ihtiyaçları olan tüketicilere hitap edececek olan bu ürünlerin büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz. Premium olarak konumlandırılan CAMON 16 Premier 4499 TL, POVA 3499 TL ve SPARK 6 3299 TL olarak piyasadaki yerlerini alacaklar. Ayrıca tüm takipçilerimize bir sürprimiz var. Yıl sonu tatil dönemine girerken, TECNO müşterilerimiz için harika bir lansman hazırladık. 10 Aralık 2020 ile 31 Ocak 2020 arasında cihaz satın alan herkes, TECNO tarafından gerçekleştirilecek büyük bir çekilişe katılmaya hak kazanacak ve çok cazip hediyeler (2 Seat Ibiza otomobil, 5 Mondial scooter, 5 Arçelik televizyon ve 50 TECNO POVA akıllı telefon)  kazanma şansı elde edecekler. ” ifadelerinde bulundu.

CAMON 16 Premier Öne Çıkan Özellikleri: “İleri Düzey Kamera Gelişimi”

CAMON 16 Premier akıllı telefon, her zamankinden daha akıllı bir Helio G 90T yonga seti ve muazzam bir 8 GB RAM + 128 GB ROM ile birlikte geliyor. Ayrıca Micro-SD depolama uzantısını da destekler. 90 Hz yenilemeli 1080X2460 ekran çözünürlüğüne sahip 6,9″ FHD Çift Noktalı Ekran, daha geniş, daha net ve muhteşem bir görsel deneyim sağlar. CAMON 16 Premier, 33 W flaş şarj destekli 4500 mAh bir batarya barındırıyor: 30 dakikalık şarj ile çeşitli günlük güç ihtiyaçları karşılamak için hızlıca % 70 güce ulaşır. Kısa sürede yüksek şarj ile bütün gün aktif kalın.

Amiral Gemisi Düzeyinde Kamera

CAMON 16 Premier, arkada amiral gemisi seviyesinde bir Ultra Quad kamera modülü ve önde bir akıllı çift kamera modülü ile birlikte gelir. Arka modül amiral gemisi seviyesinde 64 MP birincil lens + 8 MP, 119 Derece Bozulmayı Önleyici Süper Geniş Açı / Makro Çekim lensi + 2 MP Derinlik kontrol lensi + 2 MP, 1080 P Ultra Gece Video Çekimi lensi barındırır. Arkadaki beş flaş, karanlık bir ortamda bile daha net ve daha parlak bir fotoğraf elde etmenizi sağlar. 960 fps ağır çekim fotoğrafçılıkla birlikte odak her zaman sizin üzerinizde olması için Video Bokeh modu, ağır çekimde bazı harika anları yakalamanıza olanak tanır. Ek olarak, her zaman sabit videolar çekmenize yardımcı olmak için HIS Süper Elektronik Görüntü Stabilizasyonu teknolojisi ile birlikte gelir.

Ön kamera modülü, güzelliğinizi aydınlatan, 48MP Süper Şeffaf lens ve ayarlanabilir çift ön flaşlı 8MP, 105 Derece Otomatik Ultra Geniş Açılı Lens ile CAMON 16 Premier’in kamera güçlerine katkıda bulunur. CAMON 16 Premier kamerasının, normalde göremediğinizi net bir şekilde gösteren -10 X Hybrid Zoom, Yükseltilmiş ve İnce Portre Bokeh modu, fotoğraflarınız her zaman çekimin Merkezi oluyor, canlı resimler için HDR Portre Göz Odağı, hareketsiz veya hareket halindeyken yüzünüzün güzel bir şekilde yakalanmasını sağlıyor ve 4K Yüksek çözünürlük destekleyen videoları ile CAMON 16 Premier’i kamera dalında bir sonraki seviyeye taşıyor.

Amiral Gemisi İşlemci Gücü

CAMON 16 Premier’in Helio G90T yonga seti, çoklu görev, oyun, tarama, sörf ve eğlencenin aynı anda gerçekleşmesini sağlar. CAMON 16, performans söz konusu olduğunda çok güçlüdür. İstediğinizi istediğiniz zaman saklamak ve hiçbir işlemden geri kalmamanız için cihaz, 8GB RAM ve 128GB ROM ile donatılmıştır.

Şarjınız Hiç Bitmesin

33 W flaş şarj destekli 4500 mAh büyüklüğündeki batarya, hiçbir şeyi kaçırma endişesi yaşamamanız için dünyadaki tüm özgürlüğü verir. 33 W Flaş şarj özelliği ile CAMON 16 Premier daha güvenli ve daha hızlı şarj sağlar, sadece 30 dakikada %70 şarja ulaşır.

POVA

POVA ürün serisi ile TECNO Mobile bir kez daha birinci sınıf bir deneyim ve güçlü performans sunan bir ürün tasarlamış oldu. Geniş depolama alanı ve üstün kamera kalitesi, uzun süreli pil ömrü ve oyun oynamayı destekleyen HyperEngine Oyun Teknolojisi ile POVA, tüketici deneyimini yükseltmek için tasarlanmıştır.

“POVA”nın Öne Çıkan Özellikleri: Güç Devi ile Bitmek Bilmeyen Eğlence

POVA, kullanıcılara 30 günlük bekleme süresi ve 8 gün kesintisiz müzik çalma olanağı sağlayan 6000 mAh’lik devasa bir pil kapasitesi ile donatılmıştır. Pil, 18W çift IC flaş şarj cihazıyla desteklenir ve bu sayede şarj verimliliği %20 artar.

Performans Canavarı

Yüksek performanslı deneyim arayan oyuncular için POVA’nın HyperEngine Oyun Teknolojisine sahip 128 GB + 6 GB donanımı kesintisiz bir deneyim sunarak dinamik performans ve uzun oyun süresi sağlar. Helio G80 Oyun İşlemcisi, yüksek yoğunluklu oyunlarda oyun moduna geçerek akıllı kaynak yönetimi ve gelişmiş güç yönetimi sağlar.

Mükemmel Fotoğraflar için Hazır

Yeni POVA, 13 megapiksel odak uzaklığına sahip arka kamera ve 8 megapiksel AI selfie ön kameraya sahip. Cihazın gelişmiş kameraları, nefes kesici profesyonel kalitede fotoğraflar çekerek TECNO Mobile’ın akıllı telefon fotoğrafçılığında yapay zeka teknolojilerinin yenilikçi kullanımını daha da kanıtlıyor.

HiOS 7.0  Keyifli Bir Mobil Yaşam

Cihaz, Android ™ 10 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümü olan HiOS üzerinde çalışır, cihazı istediğiniz gibi tarzınıza uyacak şekilde özelleştirme imkanı sunar. İşletim sistemi ayrıca, kullanıcıların belleği boşaltmasına, uygulamaları dondurmasına, uygulamalara veri erişimini sınırlandırmasına ve daha fazlasına olanak tanıyan yardımcı uygulamalarla birlikte gelir.

SPARK 6

Spark 6, yalnızca son teknolojinin sağladığı güçlü özellikleri ile değil, aynı zamanda uygun fiyatı ile de dikketleri çekiyor. Spark 6, önceki modeline kıyasla sahip olduğu yeni altı adet güncelleme ile fotoğraf etkileşimini bir sonraki seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

 “SPARK 6” Öne Çıkan Özellikleri: Daha Büyük Ekran, Daha Fazla Heyecan

TECNO Spark 6, yalnızca donanım özelliklerini değil, 6.8″ Nokta Etkileşimli yüksek çözünürlüklü ekran ile harici özelliklerini de geliştirerek kullanıcı deneyimini büyük ölçüde ileri taşıdı. Bu ekran, tam ekranda oyun oynama ve başka hiçbir şeye benzemeyen bir sosyal deneyim sunmayı hedefliyor. Şık, sade ama cesur bir tasarıma sahip olan SPARK 6’nın renkli, rahat kavramalı arka kapağı, Okyanus Mavisi, Kuyruklu Yıldız Siyahı, Dinamik Turuncu ve Dumanlı Menekşe renk seçeneklerine sahiptir.

Etkiyi Dörde Katla

Güçlü Yapay Zeka kullanan SPARK 6’nın öne çıkan en önemli özelliği, % 95 tanıma oranıyla 18 farklı sahneyi tanıyabilen Yapay Zeka Sahne Algılama ile donatılmış 16MP yapay zeka destekli dörtlü kamerasıdır. Cihazın lensi ve yüksek çözünürlüklü görüntülerin akıllıca işlenmesi, düşük ışık senaryolarının her zamanki kadar büyüleyici olmasını sağlar. SPARK 6’nın dörtlü lensi yalnızca yüksek tanımlı portre ve makro fotoğraflar sağlamakla kalmaz, aynı zamanda videolarda kullanıcılara akıllıca uyum sağlayan ‘Video Güzelleştirme’, ‘Yapay Zeka Güzellik Modu’, ‘Yapay Zeka Vücut Şekillendirme’ ve ‘Artırılmış Gerçeklik Etkileşimi’ gibi özelliklerle daha da geliştirilir, yüzler ve istenen görünüm için tam özelleştirmeye izin verir.

Daha Fazla İndir, Daha Az İçerik Sil

Günümüzün dijital sosyal deneyiminin sürekli evrimi ile depolama ve güvenlik her zamankinden daha önemli hale geldi ve bu konu kullanıcıların dijital platformlara nasıl etkileşim kurduğu, nasıl bağlandığını ve katkıda bulunduğunu doğrudan etkiliyor. SPARK 6, cihazın iki versiyonunda da geliştirilmiş 4GB RAM ile en son depolama ve hafıza çözümlerini sunar – 64GB ve 128GB depolama seçenekleri ile her zamankinden daha fazla resim, müzik, video ve dosya depolamaya imkan tanır.

Müthiş Hıza Hazır Olun

Güçlü G70 Sekiz çekirdekli işlemci çipi, işlem hızlarını% 60’a kadar artırabilir ve genel performansı% 26 artırabilir – çoklu görev ve yoğun oyunlarla kolaylıkla güç sağlar.

Her Görüntülü Aramaya Keyifle Cevap Verin

Farklı cilt tonu efektlerine akıllıca uyum sağlayarak ve hem ön hem de arka kamerada görünümünüzü rötuşlayarak video görüşmeleri ve video çekimi için özelleştirilmiş yüz güzelleştirme için özel olarak tasarlanmıştır.

Paylaşmak İyidir

SPARK 6, aynı anda birden fazla kablosuz Bluetooth kulaklığı bağlayabilen yeni Bluetooth Çoklu Ses Paylaşımı özelliği ile sosyal bağlantıyı bir adım öteye taşıyor, kullanıcıların sesli içerikleri arkadaşları ve aileleriyle dinlemesini ve izlemesini sağlıyor. Çoklu paylaşım ve çoklu müzik akışını yöneten uzaktan kumandanızı bulmak için Bluetooth Çoklu Ses Paylaşımı’nın açılması yeterlidir – artık keyfinizi herkesle paylaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ