Zirvede Haber

Doğanın mucizesi salyangoz, güzelliğinize dokunsun…

Doğanın mucizesi salyangoz, güzelliğinize dokunsun…

Titiz bir ARGE çalışması sonucunda geliştirilen Silva MissLady Salyangoz Kremi; cilt üzerinde zamanın, güneşin, çevresel etkenlerin bıraktığı tüm etkileri nötralize ediyor.

Cilt bakımı endüstrisi her zaman kendini yenileyen içeriklerle doludur. Bu içeriklerin bazıları yaygın olarak bilinirken, bazıları ise ilgi çekici olabiliyorlar. Cilt bakımı dünyasını kasıp kavuran mucizelerden birisi de salyangoz içerikli ürünler.

Güzellik tutkusunun izini süren ve doğanın en özel armağanlarını, geliştirdiği ürünlere taşıyan Silva; doğal içeriği ve özel formülleriyle cilt bakımında yeniliklere öncülük ediyor.

Silva Misslady Salyangoz Bakım Kremi, cilt için hayati önem taşıyan allantoin, zengin protein ve cildinize fayda sağlayacak doğal vitaminleri içerir. Böylece düşlediğiniz cilde kavuşmak artık hayal değil…

Salyangoz, salgıladığı sıvıda cilt için uyarıcı ve onarıcı maddeler bulundurur

Cilt sağlığını önemseyen ve cildinin iyi görünmesini isteyenler, gerek kozmetik ürünleriyle gerekse doğadan gelen mucizelerle çözüm bulmaya çalışırlar.  Silva Misslady Salyangoz Bakım Kremi, doğanın ve kozmetik dünyasının güçlerini birleştirdi.

Salyangozlar kremi, salyangoz salgı özü içerir;

  • Salyangoz salgıladığı sıvıda cilt için uyarıcı ve onarıcı etkili doğal maddeler bulundurur.
  • Salyangoz kabuğu, zarar gördüğünde kendini ürettiği salgısıyla yenilenebilme özelliğine sahip tek canlıdır.
  • Salyangoz salgısı içeriğinde bulunan ve cilt için hayati önem taşıyan allantoin, zengin protein ve cildimiz için gereken doğal vitaminler içerir.
  • Cilt hücrelerini yenilemek konusunda oldukça başarılı bir formüle sahip olan salyangoz kremimiz cilt yağlanması problemlerinize de yardımcıdır.
  • Aynı zamanda zarar görmüş dokuyu ve izleri iyileştirmeye, kırışıklıkları azaltmaya cilt irritasyonlarını ve enfeksiyonlarını gidermeye, akne ve sivilceyi kontrol etmeye ve iltihabı durdurmaya yardımcı olur.
  • Silva Miss Lady Salyangoz Kremi cildinize bebeksi bir tazelik sunar. Tüm cilt tipleri için uygundur. Akne problemlerini çözmeye, kırışıklıkları azaltmaya ve cilt hücrelerini yenilemeye yardımcı olur.

https://www.silvanetwork.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ