Zirvede Haber

Partiler kapandı, on-line siyaset başladı

Partiler kapandı, on-line siyaset başladı

Siyasetçiler doğal olarak vatandaşa teması en fazla olan kişiler. Bu nedenle, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs siyaset dünyasını da sarsıyor. AK Parnti Bursa Milletvekili Müfit Aydın hastanede tedavi altına alınırken, SP iki İl Yöneticisi ve Kestel İlçe Başkanı’nı kaybetti.İkinci kez baba olma mutluluğu yaşayan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ise, partinin çaycısı koronaya yakalınca MHP İl Başkanlığı’nı 1 hafta kapattı… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Vatandaşla… Teması en fazla olanlar siyasetçiler. Ziyaret, kabul, toplantı ve etkinlikler siyasetçinin kalabalık ortamlara girmesini gerektiriyor.

Gelin görün ki…

Yayılmak için kalabalığı ve yakın teması seven koronavirüs dünyayı esir aldı. Gerçi, aşı haberleri tüneldeki ışık oldu, ama şunu da unutmamak gerekiyor:

Tünelin ucunda ışık görünse de, o ışığa ulaşabilmek için önümüzdeki mesafeyi aşmamız gerekiyor.

O bakımdan…

Aşının bulunduğu, anlaşmalarının yapıldığı haberlerine sevinsek de, kurtulduk demek için biraz daha dişimizi sıkıp ışığa doğru güçlü yürümemiz gerekiyor.

Oysa…

Sosyal medya testinin pozitif çıktığını duyuran, evde karantinada olduğunu söyleyen, hastaneye yattığını gösteren, dua isteyen paylaşımlarla dolu.

Aynı şekilde…

Tanıdığımız insanlar koronavirüse yenilip yaşamlarını yitiriyorlar.

İşte…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ