Zirvede Haber

MOBİL UYGULAMA İLE ARAÇ KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

MOBİL UYGULAMA İLE ARAÇ KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

İlk kez ANKAmall tarafından hayata geçirilen mobil uygulama ile araç kampanyası büyük ilgi görüyor

ECE Türkiye tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’un Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği mobil uygulama üzerinden araç kampanyası ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Pandemi sürecinde aldığı üst düzey tedbirlerle ziyaretçilerini ağırlayan, Türkiye’nin en güvenilir alışveriş merkezlerinden biri olan ANKAmall, ziyaretçilerinin sağlığını önceleyen yaklaşımıyla bir yeniliğe imza atarak gerçekleştirdiği mobil uygulama üzerinden araç kampanyası ile temas ve riski tamamen ortadan kaldırıyor.

Ziyaretçilerin telefonlarına indirdikleri program ile kayıt masasına gitmeden başvuru yapabildikleri BMW Gran Coupe Sport Line araç kampanyası, ziyaretçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşiyor. ‘’Çek Fişi Bitir İşi’’ sloganıyla başlatılan ve katılımcılar tarafından binlerce kez indirilen projede kullanıcılar uygulama üzerinden yapılan fiş kontrolü sonrası çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

21 Ekim 2020 tarihinde başlayan ve tek seferde 300 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçilerin katılım hakkı kazandığı kampanya 18 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ