Zirvede Haber

Tak’a istifa çağrısı!

Tak’a istifa çağrısı!

Bursa Cafe ve Restaurant İşletmeleri Derneği, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak’ı esnafın sorunlarını görmezden geldiği gerekçesi ile istifaya davet etti.Bursa Cafe ve Restaurant İşletmeleri Derneği, BESOB Başkanı Arif Tak’ı esnafın dertleriyle ilgilenmemek, tribüne oynamak, bir takım kurumlarda poz vererek çözüm üretmiş gibi gözükmek ile suçladı.

Dernek Başkanı Şahin Sevinç, Arif Tak’ı istifaya davet etti.

Şevinç’in açıklaması şöyle:

“Esnaf odası başkanı olarak sorunları belirtmeyip çözüm önerisi sunmuyorsan sen sorunun bir parçasısın demektir. Sorunlar yerel yöneticiler le süslü pozlar vermekle çözülmüyor. Sorunlar yerel ve merkezi yönetime sorunları ve çözüm yollarını sunmak takip ederek çözüme kavuşturmakla olur. BESOB’ta saltanat kurup sorunların bir parçası olmayı bırak ve artık yeter yeter yeter esnafa yük olma. 5 asgari ücret maaş al , tüm masrafları odadan karşıla ne ala memleket esnafın can derdinde olması tabiki ARİF TAK’ın umurunda olmaz
Yerel ve merkezi idareler sorunları bilmeyebilir ,farkına varmayabilir de bunları hatırlatacak ,mensubiyetini taşıdığı esnaf kitlesinin taleplerini iletecek makamın başında statükocu bir Arif TAK’tan bir şeyler beklemek göle maya atıp tutmasını beklemektir. Çünkü TAK’ın esnaf odasının binasının oturulamaz raporuna rağmen depreme dayanıksızlık raporuna rağmen orada diğer esnaf teşkilatlarınıda ölüme terk eden bir anlayışı olandan beklenti içinde olmamak gerek. Kira ötelelemelerinden kime ne fayda çıkar ey ARİF TAK çık kamuoyuna açıkla”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ