Zirvede Haber

Geze Geze Biz Bu Salgını Bitiremeyiz! Azami Dikkat Azami Temizlik-Mesafe!

Geze Geze Biz Bu Salgını Bitiremeyiz! Azami Dikkat Azami Temizlik-Mesafe!

Tank Palet Fabrikası tartışmaları ile gündemde olan CHP’li Ali Mahir Başarır’ırın sokağa çıkma kıstlamasının olduğu bir günde yaptığı ailecek ev gezmesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bursa’nın tanıdığı Çocuk Doktoru Orhan Sevinç Cura’nın büyük tepki gösterdiği ev gezmesine CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medyasından “ev ziyaretleri yasak kapsamında değil” cevabını verdi.

Dr. Orhan Sevinç Cura;”Sevgili CHP’li vekilim bugün dost ziyareti yapmış, ben de gezmeyin virüs yayılıyor, örnek olun sayın vekilim yazdım instagramda. Vekil cevabında ev gezmesi yasak değil diye cevap verdi! Ben de yasağı biz uygulayacağız bu virüsü bitirmek için kendi yasağimizi kendimize koymalıyız dedim, bazı vekilseverler sanki akpli imişim gibi saldırıya geçti. Benim vekilim aklı, bilimi öne çıkarmıyorsa, topluluk oluşturan diğer insanlardan ne farkı var? Biz bu virüsü nasıl yeneceğiz? Instagramda 6 bin kişi vekilin gezmesini onaylıyor ve beni eleştiriyorsa ,ÖLEN

ÖLÜR KALAN SAĞLAR DEVAM EDER! YAZIK BERABER MÜCADELE VERDİĞİMİZ SAFLARA,YAZIK YOLDA KAYBETTİĞİMİZ YOLDAŞLARA! ÇOK YAZIK ÇOK!” ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ