Zirvede Haber

BAŞKAN ÖZKAN REKLAM İÇİN İYİ PARTİYİ’Mİ KULLANIYOR!

BAŞKAN ÖZKAN REKLAM İÇİN İYİ PARTİYİ’Mİ KULLANIYOR!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın İYİ Parti ile ilgili açıklamalarına Karacabeyli İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı tepki gösterdi. Başkan Karabatı; “Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Meclis toplantısında özü sözü doğru olmayan bazı açıklamalar da  bulunmuştur. Özkan kulaktan dolma bilgilerle yapmış olduğu basiretsiz açıklamalarında üslubunu aşmıştır.

Özkan; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in açıklamalarını dinlememiş olacak ki; İYİ Parti olarak bize cevap hakkı doğmuştur. Ali Özkan’ın atladığı o kadar çok nokta var ki; Karacabey de bunca sorun varken ve bunları yazılı basında dile getirmişken maalesef sorunlara susmuş  ve görmezden gelmiş bir belediye  başkanı ile karşı karşıyayız. Söz uçar yazı kalır sözünü düstur alıp  tekrar yineliyelim ; Karacabey’in otopark sorunu, reklamını bol bol yaptığınız Karacabey’in incisi Yeniköy’ün sorunları, güzellikler şehri diyerek seçim çalışmalarında öve öve bitiremediğiniz ilçemizin girişi olan Canbali Deresi’ndeki pis görüntüler, Karacabey’in İktidarınızın mahallelere yaptığını iddia ettiğiniz ancak hiçbir şekilde hizmet alamadığı köyler gibi sorunları  görmezden gelip İYİ Parti ile uğraşmak istiyor.

Anlaşılan, bizim İYİ Parti olarak Genel Merkez’den tutun da en uçtaki teşkilatlarımıza kadar  yapılan iyi yada kötü eleştirilere veremeyeceğimiz hiç bir cevabımız yoktur. İYİ Parti olarak en başından beri kirli siyaset yapmak istemediğimizi hatırlatırız. Bu tür basit oyunlarla uğraşmalarından ziyade gönül isterdi ki; her geçen sene biten ülke ekonomisini pandemi sürecinde kan ağlayan esnafın, çiftçinin, vatandaşın  sorunlarına çözüm olsalardı ki; bizde onları ayakta alkışlasaydık.

Biz İYİ Parti olarak alnımız ak bir şekilde ilk günden beri zorlu mücadelemize kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Siyasette kendileri de çok iyi bildiği üzere menfaat söz konusu olunca roller değişebiliyor fakat İYİ Parti iktidarın yaptığı gibi susmuyor ve kandırılmıyor. Zarar verenleri bir şekilde ihraç ediyor.Eskiler derki; açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Bizde kendilerine şu soruyu yöneltmek isteriz ki 18 yıllık iktidar partisi olan Ak partinin 29 Ekim 2014 Tarihinde Şanlı Cumhuriyet Bayramımızda teröristlerin Habur Sınır kapısı üzerinden geçişine izin verilmesi , bebek katili terörist başı Öcalan’ın İmralı’dan servis edilen mektubunun TRT ekranlarından okunması, Pkk terör örgütü elebaşısı Abdullah  Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle aranıyor olmasını ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu ile ilgili  açıklamasında “Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını” ne vahimdir ki; bilmemesi!

Türkiye’nin kaderinle oynanan konularda Sayın Özkan’ın sus pus olması hayli düşündürücü iken asparagas ucuz magazin haberlerine prim verip Büyükşehir Meclisi’nde adeta  suni show yapmasının altında “Milletvekilliği” adaylığımı var sorularını düşünmeye yol açmıştır. Sayın Başkan bizim bu türlü  karalamalara iftiralara da veremeyeceğimiz bir cevabımız yok. İYİ Parti olarak  ilk günden beri dediğimiz şudur ;Türkiye İYİ Olacak Karacabey İYİ Olacak. Hizmet için Türkiye için Karacabey için çalışacağız. Başaracağız Başaracağız Başaracağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ