Zirvede Haber

Dünyanın 1 numaralı dezenfektan markası Lysol, Prof.Dr. Osman Müftüoğlu ve Taner Ölmez ile ekranda

Dünyanın 1 numaralı dezenfektan markası Lysol, Prof.Dr. Osman Müftüoğlu ve Taner Ölmez ile ekranda

Reckitt Benckiser markalarından biri olan ve yüz yılı aşkın süredir virüs ve bakterilerden korunmak için kullanılan Lysol, hijyen ve dezenfeksiyon ihtiyacının en çok arttığı dönemde Türkiye pazarında yerini aldı.

Lysol reklamında ünlü oyuncu Taner Ölmez ile sohbet eden Prof.Dr. Osman Müftüoğlu “Maske, Mesafe, Dezenfektan” vurgusu yapıyor ve “En iyisinden şaşma” diyor.

Ürünün lansmanı kapsamındaki dizi entegrasyonunda ise doktor rolü ile izleyicilerin çok sevdiği Taner Ölmez, bir bebeği yerleştirdiği koltuğa önce Lysol sıkarak ürünün sevdiklerimizi koruduğu mesajını veriyor.

Yüz yılı aşkın süredir sevdiklerinizi korumayı amaçlayan dünyanın 1 numaralı dezenfektan markası Lysol şimdi Türkiye’de!

Pandemide artan ihtiyaçla ABD’de stokları tükenen Lysol Dezenfektan Sprey, hijyen ve dezenfeksiyon ihtiyacının arttığı bu dönemde Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile Türk tüketicilerin kullanımına sunuldu. Taşınabilir boyutuyla her zaman her yerde pratik kullanım sağlayan ve “Sevdiklerinizi korumak için Maske, Mesafe, Lysol” vurgusuyla tanıtılan ürün raflarda yerini aldı.

Ürün, pandemi döneminde bilimsel ve objektif değerlendirmeleriyle toplumu önlemler hakkında bilgilendiren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun sunumuyla ekranlarda yer aldı. Filmde ünlü oyuncu Taner Ölmez, Prof.Dr. Osman Müftüoğlu’na sevdiklerini nasıl koruyabileceğini danışıyor.

Maske, Mesafe, Dezenfektan” vurgusu yapan Prof.Dr. Osman Müftüoğlu “En iyisinden şaşma” diyor. Ürünün lansmanı kapsamındaki dizi entegrasyonda ise doktor rolü ile izleyicilerin çok sevdiği Taner Ölmez, bir bebeği yerleştirdiği koltuğa önce Lysol sıkarak ürünün kullanım alanına dikkat çekiyor.

Ev ve hijyen ürünleri uzmanı Reckitt Benckiser’in hastalığa sebep olan virüs ve bakterileri %99,9’unuöldürdüğü kanıtlanmış Lysol dezenfektan sprey, sert ve kumaş yüzeylerde kullanılabiliyor. Bebek mobilyaları, oyun alanları, oyuncak, mama sandalyesi, tuvalet, mutfak tezgahı, çöp kovası, kapı kolu, küvet, duş, klozet, musluk, lavabo, lamba anahtarı, koltuk/kanepe, yatak, minder, ayakkabı, sırt çantası, yastık, perde, evcil hayvan yatağı gibi sık kullanılan 100’den fazla eşya üzerinde güvenle uygulanabiliyor.

Virüs, bakteri ve mantarları yok ederek küflenmeyi de bir haftaya kadar önleyen Lysol, geride ferah bir koku bırakıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ