Zirvede Haber

Akşener’den enBursa’ya EYT açıklaması

Akşener’den enBursa’ya EYT açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım töreninde enbursa.com’a konuştu. Bursa’dan tüm EYT’lilere birlik beraberlik çağrısı yapan Akşener, “EYT problemini biz çözeceğiz ve EYT’lilerin sesi olacağız” dedi.Prim gün sürelerini doldurmalarına karşın yaş şartını yerine getiremediği için emekli olamayan milyonlarca kişi EYT mağduru oldu. Uzun zamandır gündemi meşgul eden bu konu özellikle son aylarda, daha da ön plana çıkmaya başladı.

Gerek sosyal medyadan gerekse yaptıkları etkinler ile seslerini duyurmaya çalışan EYT’’lilere bir destek de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi. Akşener, partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım töreninde Bursa’dan tüm EYT’lilere seslendi.

enBursa.com’a konuşan Akşener, EYT’lilerin haksızlığa uğradığını belirterek, şunları söyledi:

“EMEKLİLİKTE SARAYA TAKILANLAR”

“EYT (Emeklilikte yaşa takılanlar) olarak tanımlanıyor. Ama onlar aslında emeklilikte saraya takılanlar.

“EYT’LİLERİN SESİ OLACAĞIZ”

Biz bu hakkın alınabilmesi için her platformda EYT’lilerin sesi olmaya İYİ Parti olarak devam edeceğiz. EYT’lilerin sorunlarını gündemde tutarsak bugünkü iktidar rahat edemez.

“EYT’LİLERİN PROBLEMLERİNİ BİZ ÇÖZERİZ”

İktidar çözmüyorsa EYT problemlerini biz gelince çözeriz ama onun çözümüne dair adımlar atılabilmesi için de vatandaşın neyle karşı karşıya olduğunu bu insanların neler çektiğini bilmesi gerekiyor. Yaptığımız iş o, inşallah hayra vesile olur. Haksızlık görüyorum. O insanlara büyük haksızlık görüyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ