Zirvede Haber

Akşener’den 2 Bin 500 Yeni Üyeye Rozet

Akşener’den 2 Bin 500 Yeni Üyeye Rozet

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir depremi nedeniyle ertelenen Bursa ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Akşener, partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım törenine katıldı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından Podyum Davet’te düzenlenen yeni üye rozet takma törenine katıldı.

Törende konuşan Akşener’in açıklamaları özetle şöyleydi:

‘YÜZDE 14-15 BANDINDAYIZ’

“5 yıldır dövüle dövüle yol yürüyen bir aileyiz. Gün geçmiyor ki bu aileden birinin başına bir şey gelmesin. Ama bu aile kardeşlerini yalnız bırakmıyor. Bundan sonra işimiz daha kolay. Bütün anketlerde yüzde 14-15 bandındayız. Bu anketleri para vererek biz yaptırmadık.”

‘BUNLAR TOPTAN GİTSE DOLAR NE OLUR’

“Damat gitti bunu sağlayan İYİ Parti’dir. Ben gidenin arkasından konuşmam ama bir kişi gitti dolar 1.5 lira düştü. Ya toptan gitseler ne olur? İsmail Hoca (Tatlıoğlu) ne olur? (6 ayda 5 lira olur.) Peki biz gelirsek ne olur? Anlaşıldı mı ne yapmak istediğimiz? Biz milletimizi velinimet yapmak istiyoruz. Başarıyor muyuz, evet.”

‘KİRAZLIYAYLA’NIN PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ’

“İYİ Parti bir ailedir. Ailemize yeni katılan iyi ve cesur kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ailemize şeref getirdiler. Bursa Öğretmen Okulu mezunuyum. Kirazlıyayla’daki kızkardeşlerimin, ablalarımın ortaya koyduğu direnişi, onların çevre hassasiyetini çok sıkı takip ettiğimizi tekrarlayayım. Buradan Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Madenciliğe karşı değiliz. Ama 5 müteahhidinize Kirazlıyayla’nın peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz, bunun peşinde olacağız. Sonuna kadar sizin sesiniz, sizin nefesiniz olmaya devam edeceğiz. Bilirkişi raporuna rağmen proje durdurulmuyor. Ama’sız ancak’sız adalete Kirazlıyayla’nın da İzmir’de depremde evleri yıkılan depremzedelerin de ihtiyacı var. Ekin ekemeyen çiftçimizin de ihtiyacı var. Onlar yapmıyorsa söz biz yapacağız. Bizlere acı yaşatanlara adaleti onlara da biz uygulayacağız.”

Törende 2 bin 584 kişiye İYİ Parti rozeti takıldı. İYİ Parti’ye en çok katılımın Çiftehavuzlar Mahallesinden gerçekleştiği açıklandı.

İYİ Parti’ye katılanlar arasında Nilüfer eski Belediye Başkanı Faruk Baykal, ANAP eski Osmangazi İlçe Başkanı Bener Özcan, Türk-İş eski Bölge Temsilcisi Mehmet Kanca, Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Turgay Ölüç, Bursaspor Kulübü eski Müdürü Erhan Başoğul da yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ