Zirvede Haber

Bağışıklık sisteminizi propolis ile güçlendirin

Bağışıklık sisteminizi propolis ile güçlendirin

Doğanın en özel armağanı propolis, Silva Network uzmanlığıyla işleniyor ve tablet formuyla her zaman yanınızda yer alıyor.

Tabiatın en çalışkan canlılarından arıların yavrularını ve peteklerini korumak amacıyla ürettiği propolis, içeriğindeki zengin antioksidan bileşenler sayesinde bağışıklık sistemini destekliyor. Güçlü bir bağışıklık sistemine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hastalıklara karşı gardınızı almanızı sağlıyor ve etkili bir savunma hattı oluşturuyor.

Uygun alt yapı, bilgi ve donanım eşliğinde titizlikle üretildi…

Titiz bir ARGE çalışması sonucunda uzmanlar tarafından formülüze edilen Silva Doğal Propolis Tablet de tıpkı arıların yavrularına gösterdiği hassasiyetten yola çıkılarak titizlikle üretiliyor. Doğada bulunan saf propolisi insan vücudunun sindirebileceği şekilde işleyen Silva Network, hem lezzetli hem de faydalı bir seçenek sunuyor. Anadolu’nun değerli propolisinden üretilen helal sertifikalı ürün, bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun virüs ve bakterilere karşı savaşmasına yardımcı oluyor.

Türkiye’de emilerek tüketilen ilk propolis tablet!

Düzenli tüketildiği takdirde hastalanma sıklığının azalmasına katkı sağlayan propolisin birçok başka faydası da bulunuyor. Kusursuz bileşenleri sayesinde nasıl ki doğa yavru arıları koruyorsa aynı şekilde ağız ve diş sağlığının korunması, deri hastalıkları, sindirim sistemi sorunlarının çözülmesinde de yardımcı oluyor.

İhtiyaç duyulan her anda kolay tüketilebilmesi için tablet formunda üretilen Silva Network Propolis, 7’den 70’e herkes tarafından güvenle kullanılabilir.

www.silvanetwork.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ