Zirvede Haber

CANBALI DERESİ ETRAFI PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR..

CANBALI DERESİ ETRAFI PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR..

İYİ’lerden sert eleştiri. İYİ Parti Karacabey İlçe Başkan Yardımcısı Tuncay Mutluer; “Bursa –Karacabey kavşağı üzerinde bulunan Canbalı deresi “Güzellikler Şehri “ Karacabeyin girişinde bulunan şehirle özleşmiş dere , Hain yunanın yaktığı ilçemizde köprü temelinde 8 tane şehidimizin yattığı yer.

Güzel havalarda vatandaşların balık tutmaya vakit geçirmeye gittikleri bu tarih kokan yerde maalesef Karacabey Belediyesi yine vasat yine çözüm yoluna asla gitmeyen bir yönetim şekli !Ne bir temizlik ne bir bakım yapılmaktadır. Bırakın piknik alanı olarak değerlendirilmesini bir çöp konteynerı bile konulmayı hak görmeyen sahipsiz bırakılan dere ….

Sayın Başkan Bursa –İzmir yoluna bağlanan otoban projesinde “Tek hassasiyetimiz vardır Karacabey ve Karacabey de yaşayan vatandaşlarımızın genelinin menfaatlerinin korunmasıdır” sözünü baz alarak İYİ Parti Karacabey olarak bu konuyu gündeme taşıyoruz .Yol güzergahında olan Canbalı deresinin bu pislik içinde bırakılması revamıdır . Otoban olduktan sonra belediyenin buraya daha fazla önem vermesi gerekli değilmi.?

Halk yöneticilerini seçiyor ,vergisini veriyor, her seviyedeki seçilmiş ve atanmışların maaşları ödeniyor. Tabi ki karşılık olarakta hizmet bekleniyor. Karacabey Belediyesi bu konularda özelikle tüm dünyayı kasıp kavuran bu pandemi döneminde dere kenarındaki bu pis görüntüler ile ilgili niye hiçbir çalışma yapmıyor .yada niye yapmak istemiyor.Bu görüntüler Karacabeye hiç yakışmıyor. Karacabey sadece heykel ve civarından ibaret değildir.!!!! Bu konuda Karacabey Belediyesini İYİ Parti Karacabey olarak göreve davet ediyoruz.

Taşıyla toprağıyla bizim olan ilçemizin sorunlarını İYİ Parti olarak her daim gündeme getirmeye ve vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ