Zirvede Haber

İYİ Partiden 3. Yaş Coşkusu

İYİ Partiden 3. Yaş Coşkusu

İYİ Parti’nin 3. kuruluş yıl dönümü kapsamında Bursa İl Teşkilatı, Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi. Anıta çelenk sunan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Hedefimiz yerelde ve genelde iktidar olmaktır” dedi. Kuruluş yıl dönümü kapsamında Bursa İl Teşkilatı Atatürk Anıtı önünde buluştu.

Anıta çelenk sunan İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, habercilere açıklamalarda bulundu.

Asıl kutlamayı 31 Ekim’de partilerine yeni katılan üyelerle birlikte yapacaklarını hatırlatan Türkoğlu, İYİ Parti’nin 3 yıl önce çok büyük emeklerle kurulduğunu ve akla hayale gelmeyecek engellemelerle karşılaştığını belirterek  “Çok şükür ki hepsini tek tek aşarak bugünlere geldik. Geride kalan süreç, partimize yapılan asılsız suçlamalar nedeniyle adeta ‘ne olmadığımızı’ anlatmakla geçti” dedi.

Hedeflerinin yerelde ve genelde iktidar olmak olduğunu vurgulayan Türkoğlu, şöyle konuştu:

TÜRKİYE İYİ OLACAK

“Milletimiz artık İYİ Parti’yi çok iyi tanıyor ve her geçen gün daha da artan oranda teveccüh gösteriyor. Bizler de bütün enerjimizi, bundan böyle genelde Türkiye’yi ve özelde de Bursa’yı nasıl yöneteceğimizi anlatmaya, dolayısıyla plan ve projelerimizin konuşulmasına harcıyoruz. İYİ Parti, ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, milletimizin geçim derdine düştüğü bu sıkıntılı günlerde, vatandaşımızın yöneleceği tek adres, tutunacağı tek daldır. Bursa il Teşkilatları olarak her daim alanda, milletimizin yaşadığı her sorunda sahada oluyoruz, bundan böyle de olmaya devam edeceğiz. Halkımız nerede hangi sorunu yaşıyorsa unutulmasın ki bizler oradayız. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde 3. Gurur Yılı’nı geride bırakan Cesurlar Hareketi İYİ Parti’nin her bir yürekli neferini, bu kutlu davaya olan anlamlı katkıları nedeniyle gönülden kutluyorum. Başta Genel Başkanımız ve kurucularımız olmak üzere; emek veren, değer katan tüm mücadele arkadaşlarımıza; IYI Parti’nin kuruluşunda çok önemli bir rol üstlenen Bursamızdan selam olsun. Hep birlikte nice başarılı yılları kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ