Zirvede Haber

İYİ’lerde Şok İstifa!

İYİ’lerde Şok İstifa!

İYİ Parti Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Onur Çiçek görevi gençlere bıraktı. Görevinden istifa eden Çiçek; “25 Ekim 2017 tarihinde kurulan partimizde yaptığım görevlerin ardından İlçe Başkanım Kemal Ataç’ın önerisi,geçmiş dönem İl Başkanım Yusuf Akpınar ve geçmiş dönem gençlik politikaları genç teşkilatlanma başkanım Murat Yaprak’ın teklifi, Gençlik Politikaları Başkanım Berna Sukas’ın onayı ile başladığım ”İYİ Gençlik Yıldırım İlçe Başkanlığı görevimden kıymetli yol arkadaşlarımın önünü açmak ve partime daha farklı görevlerde hizmet etmek adına bugün itibariyle istifa ediyorum”.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında vazifeyi üstlendiğimizde maalesef ki dava arkadaşlarımızdan küstürülmüş, dağılmış bir gençlik kolları devraldık. O dönemde bu gençlik toparlanamaz, dikiş tutmaz diyenlere inat inanç ve azmimizden hiç birşey kaybetmeden sadece çalıştık.

Geçirdiğim bu bir yılı aşkın sürede ne mutlu bana ki sıfırdan aldığım bu teşkilatı İYİ Gençlik’in korkusuz yiğit neferleri diye tabir ettiğim yol arkadaşlarım ile İYİ Gençlik teşkilatlarının en çalışkan ve başarılı ilçe yapılanmalarından biri haline getirerek onlarca projeye ve faaliyete imza attık.

İstifamın ardından bu kutlu göreve vekaleten devam edecek Burak Hekim kardeşime ve daha sonraki süreçte asaleten görevi devralacak kıymetli yol arkadaşıma şimdiden başarılar diler, her daim emirlerinde olduğumu beyan ederim.

Bugüne kadar bana ve teşkilatıma olan desteklerinden dolayı İlçe Başkanım Kemal Ataç beyefendi başta olmak üzere Yıldırım İlçe yönetiminde görev almış ve almakta olan değerli başkanlarıma, mevcut ve önceki dönem il başkanlarıma ve il yöneticilerime, geçmiş dönem gençlik kolları il başkanlarım ve gençlik kollarında görev alan dava arkadaşlarıma ve en önemliside İYİ Gençlik Yıldırım’ın korkusuz yiğit neferi olan kardeşlerime yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ