Zirvede Haber

ARTEMİS HALI TEKNOLOJİSİ İLE HALINIZA TOZ KONMASIN

ARTEMİS HALI TEKNOLOJİSİ İLE  HALINIZA TOZ KONMASIN

Türkiye’de ve dünyada müşterilerinin beklentilerini tam olarak karşılayan, gelişim odaklı, kaliteyi sürekli arttıran Artemis Halı, son teknoloji ile ürettiği halılarında tozlanmayı en aza indirmeyi başardı.

Ürünlerini son teknolojik dokuma tekniği ile dokunmasıyla ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı yüzde 74’e varan oranla azalttıklarını belirten Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: “Artemis Halı’nın ürünleri Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından “DD ISO/PAS 11856:2003 Textile Floor Coverings – Test Methods for The Determination of Fibre Bind – Hexapot Tumbler Test for Mass Loss” standardına göre test edilerek onaylandı. Kullandığımız tozlanma karşıtı teknoloji ile üretilen Artemis Halı’nın geniş desen ve renk seçenekli koleksiyonlarını dekorasyonda fark yaratmak isterken hijyen konusuna özen gösterenlerin beğenisine sunuyoruz” dedi.

ARTEMİS HALI HAKKINDA

Artemis Halı, 2012 yılında Gaziantep’te 25 bin metrekare kapalı, 11 bin metrekare açık olmak üzere toplam 36.bin metrekare alanda kurmuş olduğu son teknolojik makine parkuru ile halı piyasasında çok kısa bir sürede önemli bir yer ve konum elde etmiştir. Modayı yakından takip ederek bunu dekorasyona yansıtan Artemis, yılların birikimi yeni, taze ve enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla mekanlarınıza yeni bir dokunuş yaratmak öncelikli amaçları arasındadır. Kurulduğu günden bugüne 15 milyon m2 halı (15 bin futbol sahası) üreten şirket cirosunun yüzde 7′ sini Ar-Ge ye ayırıyor.

www.artemishali.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ