Zirvede Haber

MHP’den erken seçim çağrısına yanıt

MHP’den erken seçim çağrısına yanıt

Partisinin Isparta il başkanlığı kongresine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erhan Akçay, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, erken seçim konusunda Devlet Bahçeli’ye yaptığı çağrıya “Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş” diyerek yanıt verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta il başkanlığının 13’üncü olağan kongresinde konuşan Erhan Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısına yanıt verdi.

‘SEMBOLİK CUMHURBAŞKANI ADAYI ARAYIŞLARINA DEVAM ETSİN’

Akçay, “Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş. Sayın genel başkanımız buna ilişkin görüşlerini, partimizin tutumunu defalarca söyledi. Fakat bunları duymazlıktan gelerek kendi gündemini hakim kılma çabalarından, nafile çabalarından başka bir şey değildir. Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz bir kahvehaneye gitsin, bir sıfır kağıt açtırsın, iskambil oynarken yana otursun, yancılık yaparken bir taraftan da 2023 seçimlerine kadar sembolik Cumhurbaşkanı adayı arayışlarına devam etsin. Tavsiyemiz budur” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT Televizyonunda yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak, “Bu ülkeyi seviyorsan çık kardeşim yarın sabah de ki ‘Yeter artık’… Türkiye’yi seçime götür. Sorumluluk sahibi insanlar bu ülkeyi yönetirler” ifadelerini kullanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ