Zirvede Haber

Özdilek’ten “Decora Kadife Happy Aile Bornoz Seti”

Özdilek’ten “Decora Kadife Happy  Aile Bornoz Seti”

Havlu ve bornoz üretiminde kalite deyince akla ilk gelen Özdilek Ev Tekstili, Decora Happy Aile Bornoz Seti’nin kadife dokusu ile sonbahar sezonunda da yumuşacık bir bornozla kurulanma deneyimini kullanıcılarına sunuyor. 

Özdilek Ev Tekstili’nin banyo ürün grubunda yer alan bornoz takımı, kadınlar ve erkekler için farklı olarak üretilen modelleri ile çiftler için uyumlu bir görünüm sağlıyor. Suyu hızla emen yapısı ve kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilen Decora Kadife Happy Aile Bornoz Seti, pembe ve beyaz renkten oluşan kadın bornozu ve gri ile beyaz renkten oluşan erkek bornozunun doğal ve pamuklu dokusuyla soğuk günleri çiftler için sıcacık hale getiriyor.

Suyu hızla çeker, günlük kullanımda konfor sağlar…

Özdilek bornozlarının modelleri ve renkleri de tıpkı kalitesi gibi harikalar yaratıyor,
Decora Kadife Happy Aile Bornoz Seti, banyo sonrası çabucak kurulanıp üşümekten kurtulmak isteyenler dışında, sabah uyandığında üzerine bornozunu giyip evde konforlu dakikalar geçirmek isteyenler için de iyi bir alternatif oluyor.

Bornoz setini dilerseniz günlük yaşamınız için kullanabilir, dilerseniz sevdiklerinize hediye alternatifi olarak tercih edebilir ya da evlenecek çiftlerin çeyiz paketine ekleyebilirsiniz.

Decora Kadife Happy Aile Bornoz koleksiyonu bej renk seçeneğiyle de; Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ve çevrim için alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ