Zirvede Haber

EVLENENLERE VE EVİNİ YENİLEYENLERE Armis Yatak’tan Yatak Odasına Lüks Dokunuş

EVLENENLERE VE EVİNİ YENİLEYENLERE Armis Yatak’tan Yatak Odasına Lüks Dokunuş

Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak, yeni koleksiyonunda yer alan, göz alıcı ve bir o kadar rahat Lucca yataklı, baza başlık ve sandıklı bazadan oluşan Prato Set ile evini yenileyen ve evlenen çiftlere şık çözümler sunuyor.

Ürünlerini yeni nesil teknoloji makine parkurunda üreten, Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak, klasik tarzın modernlikle sentezlendiği Luxury Serisine yeni bir alternatif daha ekledi. El işçiliği ile özel üretilen Prato Yatak Başı, Prato Baza ve Lucca Yatak’tan oluşan koleksiyon; konforu, şıklığı ve sağlıklı uykuyu bir araya getiriyor. Prato Set, komodin ve puf tamamlayıcıları ile yatak odasına şık bir görünüm kazandırıyor.

Lucca Yatak; paket yay sistemi ile geliştirilmiş ve bölgesel tepki vererek omurga sistemini destekliyor. Viskon kumaşı ile saten bir dokunuş sunmanın yanı sıra nem yönetimi sunuyor. Ne çok sert ne de çok yumuşak tam kararında bir yatak. Seti tamamlayan Prato Bazası, geniş iç hacmi, kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayakları ve farklı renk seçenekleriyle üretiliyor. Prato Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaştan yapılan Prato Yatak Başı ise şık tasarımı, düğmeler ile bezenmiş kapitone kaplamasındaki ince işçiliğiyle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis Yatak ürün yelpazesinde; yatak, baza, yatak başı, ayak ucu başlığının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

‘Mis gibi uyku’ deneyimi mottosuyla her zaman tüketicilerine en iyi kaliteyi, en yenilikçi ürünleri, ulaşılabilir fiyatlarla sunmak hedefi ile çalışmalarını sürdüren Armis Yatak ürünleri, şimdi yüzde 35 net indirim satışa sunuluyor. Markanın tüm ürünlerine size en yakın Armis Mağazalarından veya online satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

ARMİS YATAK HAKKINDA:

Armis Yatak, 15 milyon Euro’luk yatırım ile 2017 yılında Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde kurulan fabrikada son teknolojik makine parkurunda yatak, baza, başlık, yatak olabilen koltuklar, komodin, puf ve ilave yatak üretimi yapmaya başlamış, ürün portföyünde yastık, yorgan ve yatak koruyucu alezlerede yer vermektedir.  Eylül 2018 tarihi itibariyle İzmir Torbalı’da satın aldığı yeni tesislerine taşınarak üretim parkurunu 3 kat arttırmıştır. Armis, depolama tesislerini büyüterek müşteri taleplerine sürekli cevap vermeyi hedeflemektedir.

Trendleri ve çağdaş üretim tekniklerini yakından takip ederek bunu tasarımlarına yansıtan Armis Yatak, yeni, enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla ergonomik, konforlu ve sağlıklı uyku için dünya standardında ürünler üretmektedir.

Armis Yatak, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Artemis Halı, Prato Exclusive ve Armis Halı markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.

www.armisyatak.com

Bizi Takip Edin;

Facebook: https://www.facebook.com/armisyatak/

Instagram: https://www.instagram.com/armisyatak/?hl=tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ