Zirvede Haber

BJK KABATAŞ VAKFI ile Bilgiyolu A.Ş. EIS Yayınları, Eğitim İş Birliği Protokolü imzaladı.

BJK KABATAŞ VAKFI ile Bilgiyolu A.Ş. EIS Yayınları, Eğitim İş Birliği Protokolü imzaladı.

BJK-KABATAŞ VAKFI ile BİLGİYOLU A.Ş. arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile Kabataş Erkek Lisesi’nde öğrenim gören, 9,10,11.Sınıf öğrencilerinin, EIS Yayınları Etkin Öğretim Sistemi Materyallerinden en üst düzeyde faydalanması amaçlanıyor.

İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından sonra konuşan BJK KABATAŞ VAKFI Başkanı Hasan Anıl CANSIZOĞLU, ‘’Pandemi sürecinde bütün amacımız ülkemizin ve dünyanın geleceğini yazacak Kabataş Erkek Liseli kardeşlerimizin akademik anlamdaki eğitimlerine sadece bir kaynak kitap seti değil, MEB olurları dahilinde online konu çözümleri ve rehberlik desteği sunan bir etkin öğrenim bütününü 9-10 ve 11.sınıflarda eğitim gören 542 kardeşimize ulaştırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bu sistemi her kardeşimizin evine, kendilerine hiçbir ücret ödetmeksizin sağlayıp, ulaştıracağız. Mutlulukla ifade ederiz ki; Bilgiyolu A.Ş. EIS Yayınları ile ülkemizin 7 bölgesinde seçeceğimiz maddi imkansızlık içerisindeki 7 okulundaki öğrenci kardeşlerimizin benzer ihtiyaçlarını karşılayacak ek bir işbirliği protokolü de hayata kazandırmak niyetindeyiz. BJK KABATAŞ VAKFI ülkemizin her evladının daha iyi eğitim olanaklarına kavuşabilmesi için elindeki imkanları toplumla buluşturmaya devam edecektir’’ dedi.

Etkin öğretim sistem kurgusunu ve materyallerini sağlayan, Bilgiyolu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın DEMİRPOLAT ise; “EIS Yayınları olarak bu protokolün bir tarafı olmaktan gurur duyuyor ve inandığımız, güvendiğimiz sistemli materyallerimiz ile Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Her şartta eğitimde bütünlüğü ve eşitliği üstlenen misyonumuz ile çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Özellikle bu projenin ilk destekçisi olan BJK Kabataş Vakfı ile Türkiye’nin 7 farklı bölgesinde projemizi gerçekleştireceğiz ve eğitimdeki fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik gençlerimize hizmet vereceğiz” açıklamasında bulundu.

İmza ve açıklamalardan sonra protokol kapsamına uygun olarak, Kabataş Erkek Lisesi’nde 2020-2021 yılında eğitim-öğrenim gören 9,10,11.Sınıf öğrencilerine sistem kurgusu açıklandı. Bu yıl içerisinde bu eğitim modelinin Ders Anlatım Föyleri ve EIS Yayınları dijital alt yapısı ile gerçekleştirileceği duyuruldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ