Zirvede Haber

Medisana Kalbinizin Yanında

Medisana Kalbinizin Yanında

Sağlıktan kişisel bakıma kadar birçok alanda yüksek kalite ürünler sunan Medisana, FDA ve klinik onaylı 51047 Koldan Tansiyon Ölçer cihazı ile tansiyonunuzu ölçmekle kalmıyor, hafızada kayıtlı verilerin ortalama değerini hesaplama gibi üstün özellikler de sunuyor.

Anne bebek telsizinden nebülizatörlere, ateş ölçerlerden hava nemlendiricilere kadar her yaşa yönelik ürünleriyle yaşamı sağlıklı, güvenli ve konforlu kılan Alman markası Medisana, sağlık için büyük bir öneme sahip olan tansiyonun ölçümü konusunda da yanınızda.

Yenilikçi ölçüm teknolojisine sahip 51047 Koldan Tansiyon Ölçer cihazı ile tek bir tuşla kolayca ölçüm yapabilir, büyük-küçük tansiyonunuzu, nabzınızı ve aritminizi kontrol edebilirsiniz.

ÇOKLU KAYIT ÖZELLİĞİ

Gizli tansiyon (Hamileliğe bağlı pre-eklempsia) tespiti, iki kullanıcının her biri için 99 hafıza, hafızada kayıtlı verilerin ortalama değerinin hesaplama fonksiyonları ile bir tansiyon aletinden beklediğinizden fazlasını sunan ürün, güç adaptörüne bağlıyken de çalışabiliyor ve 10 yıl garantili olarak satışa sunuluyor.

29 Eylül, dünyanın birçok ülkesinde kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek, toplumun bu konudaki risklere karşı farkındalığını artırmak için “Dünya Kalp Günü” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kalp Günü’nde siz de kendinize ve sevdiklerinize bir hediye vermek isterseniz Medisana 51047 Koldan Tansiyon Ölçer cihazı tam size göre.

www.medisanaturkiye.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ