Zirvede Haber

MHP’li İsimden Mudanya’ya Hızlı Giriş!

MHP’li İsimden Mudanya’ya Hızlı Giriş!

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Bülent Erden 3 ay aradan sonra sosyal medya hesabından aktif paylaşımlarına hızlı başladı. Erden bu kez Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti.

MHP Mudanya Belediye Meclis üyesi Bülent Erden Mudanya siyasetinde varlığını iyice hissettiriyor. Özel sebepler nedeniyle 3 ay sosyal medya paylaşımlarına ara veren Erden, durağan Mudanya siyasetine hareket getireceğe benziyor. Erden’in facebook hesabında yaptığı paylaşım şöyle;

“SAYIN MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI

Öğrencilerimize destek olma adına yapacağınızı beyan ettiğiniz çalışmalar için TEŞEKKÜRLER.

MHP Mudanya ilçe teşkilatı olarak meclis üyeleri ile birlikte ilçe Başkanımız Sayın Erkut Seymenler liderliğinde Mudanya’ nın ve Mudanyalı hemşehrilerimizin menfaatine yapacağınız çalışmalarda destek vereceğimizi her ortamda ifade ediyoruz. Bu konuda da her türlü desteği vermeye hazırız. Planladığınız çalışmalarla ilgili bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bulaş riskinin yoğun olduğu içinde bulunduğumuz süreçte etüt merkezi uygulaması yerine öğrencilerin donanım (bilgisayar vs.) eksiklerini tamamlayıp evden katılım imkanları sağlanabilirse daha iyi olur kanaatindeyim. Etüt merkezinde randevulu birebir danışmanlık desteği verilebilir. Saygılar.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sosyal medya hesabından:

“MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİM SEFERBERLİĞİ Mudanya Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan uzaktan eğitim kararı gereği, bilgisayar ve internete erişimi olmayan öğrenciler için belediye hizmet binalarında online eğitim merkezleri açıyor.” paylaşımını yapmıştı. Bu paylaşım üzerine Meclis Üyesi Erden de teşekkür ifadesi içeren bir paylaşıma yer verdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ