Zirvede Haber

“Canımız vatana, kanımız insana feda olsun.”

“Canımız vatana, kanımız insana feda olsun.”

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı, Covid-19 nedeniyle kan bağışının düşmesi ve kan stoklarının tükenmesi üzerine “İYİLİK KANIMIZDA VAR” sloganıyla örnek bir kampanyaya imza atarak Yenişehir halkına yönelik kan bağış kampanyası düzenledi.

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamada ; “Coronovirüs sebebiyle Kızılay’da kan stoklarının düştüğünü biliyorduk. Bu nedenle İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı olarak kan bağışı organizasyonu yapma konusunda bir kampanya başlattık. İhtiyaç sahiplerine bir umut olabilmek için düzenlediğimiz kan bağış kampanyamıza üyelerimiz ve Yenişehirli hemşerilerimiz gerçekten büyük bir destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi

Kan bağışının gerçekten çok büyük anlam ve önem taşıdığını ifade eden Özel; “Coronavirüs salgınıyla dünya ve ülkemiz mücadele ederken belki biraz bilgi eksikliğinden dolayı insanlarımız kan bağışından bu dönemde geri durdular. Böyle bir kampanya yapmayı önemli bir vatandaşlık görevi olarak gördük. Bugün evlerinde sağlıklı oturan vatandaşlarımızın şunu iyi hesap etmesi lazım. Yarın kendilerinin de kana ihtiyacı olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak vatandaşlarımızın bu dönemde daha hassas olmaları gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

İYİ Parti Yenişehir ilçe Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamasında; “İYİ Parti ailesi olarak Milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde olmayı ve vatandaşlarımızın derdine çare üretmeyi kendine şiar edinmiş bir siyasi hareketin bireyleriyiz. Bu konuda da üzerimize düşeni yapmak en büyük görevimizdir. Hastanelerde ameliyat masasında kan bekleyen ve hastasına kan bulabilmek için adeta çırpınan insanımızın derdi bizim derdimizdir.” diyerek kan bağışı konusunda gösterdikleri hassasiyeti gözler önüne serdi.

Özel: “Kan bağışı yaptığımız Kızılay Türkiye’nin tek kan bağışı yapılabilen kuruluşudur. Yeri geldiğinde Kızılay’ın bağışlar konusunda yapmış olduğu yanlışları nasıl dile getirip eleştiriyorsak bu günde o eleştirilerden dolayı oluşan Kızılay’a kan vermeme tepkisine de karşı olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bizler İYİ Parti olarak vatandaşlarımızın mağduriyeti ve memleket meselelerinde hiçbir siyasi çıkar gözetmeden hep devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı olarak düzenledikleri Kan bağışı kampanyasına katılarak duyarlılıklarını gösteren tüm üyelerine ve Yenişehirli hemşerilerine can-ı gönülden teşekkür eden İlçe Başkanı Özel, Bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ