Zirvede Haber

BÜYÜKYALI FİŞEKHANE’DE EYLÜL AYI AÇIK HAVA KONSER VE TİYATROLARI

BÜYÜKYALI FİŞEKHANE’DE EYLÜL AYI AÇIK HAVA KONSER VE TİYATROLARI

İstanbul’un, yeni kültür- sanat ve yaşam merkezi Büyükyalı Fişekhane, Eylül ayında Türkiye’nin en özel sanatçılarına sahnelerini açarken İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin açılış etkinligine de ev sahipliği yapıyor.  İDOB’un açılış konseri “Kolaj”, Jehan Barbur, Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer ve Ceylan Ertem, Fişekhane’nin açık hava konserlerinde sevenleriyle buluşuyor.

Ayrıca Eylül ayında, Latife Tekin’in romanından uyarlanan ve 2017’den beri kapalı gişe sahnelenen “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit”, kadrosunda birbirinden yetenekli genç ve ödüllü tiyatrocuların yer aldığı “İstila!”ve “Çizmeli Kedi” çocuk oyunu da tiyatroseverlerin kaçırmaması gereken oyunlar arasında yerini aldı.

İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkarak, geçmişten günümüze, hiçbir karakteristik özelliğini kaybetmeden, tüm yaşanmışlık izlerini bugüne taşıyan Fişekhane, tarih kokan açık hava atmosferiyle sanat severlere; yetişkin, çocuk oyunları ve konserlerle sanat ve müzik dolu nefes aldıran bir Eylül ayı yaşatıyor.

Büyükyalı Fişekhane’deki Taş Meydan’da gerçekleştirilen konserler ve oyunlar, yeni normalleşme tedbirleri kapsamında düzenleniyor. Konserde oturma düzeni sosyal mesafe kuralına uygun şekilde yapılıyor. Doğal ve temiz hava sirkülasyonuna sahip ferah ortamının yanı sıra tüm hijyen kuralları en ince ayrıntısına kadar uygulanarak konuklara güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir tiyatro ve konser izleme ortamı sunuluyor. Tiyatro ve konser takvimine, https://www.fisekhane.com/ adresinden ulaşılabilinir. Biletler www.biletix.com ’da.

Fişekhane hakkında:

Tarihi dokusu ile sanatın her dalına dokunan Fişekhane, etkinlik programları ile İstanbul’un kültür sahnesinde yerini aldı. Kültür, sanat, eğlence ve lezzeti, tarihi bir dokuda, üstün kalite anlayışıyla sunan konseptiyle, sosyal yaşamı farklı bir boyuta taşıyan Fişekhane; çok amaçlı bir performans sanatları sahnesi, tiyatro salonları, sinema salonları ve Contemporary Istanbul Vakfı’nın yeni açtığı “Cocoon” adlı galerinin yanı sıra gastronomi ve yeme – içme alanlarını da ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Kültür, sanat ve gastronominin yeni buluşma noktası Fişekhane, yıl boyunca uluslararası yerli ve yabancı prodüksiyonlara, festivallere, müzikallere, tiyatroya, sergilere, panel ve söyleşilere ev sahipliği yapacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ