Zirvede Haber

EĞİTİME ‘YILDIRIM’ DESTEK

EĞİTİME ‘YILDIRIM’ DESTEK

Eğitimde kalitenin artırılması ve gelecek nesillerin daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi için ilçedeki eğitim kurumlarına destek olan Yıldırım Belediyesi, okul bölgelerinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Covid-19 salgını nedeniyle okullarda gerçekleştirilen yüz yüze eğitimlere ara verilmesi,  televizyon ve internet üzerinden gerçekleştirilen uzaktan eğitimle 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın tamamlanmasının ardından 31 Ağustos’ta yine uzaktan eğitim uygulamasıyla başlayan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nın yüz yüze gerçekleşmesi planlanan eğitim dönemine kısa süre kala Yıldırım Belediyesi, okul bölgelerinde trafik ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor. Okul bölgelerinde trafik akışının düzenlenmesi için trafik işaretleri yerleştiren ekipler, araçların yavaşlaması için öğrencilerin okula giriş ve çıkış noktalarında yaya ikonlu okul geçidi çizgileri çiziyor. Yine okul çevrelerinde güvenli yaya akışı için kaldırım çalışması yapan Yıldırım Belediyesi ekipleri, parke uygulamaları da yapıyor. Yavuzselim Mahallesi’nde depreme karşı risk taşıması nedeniyle daha önce yıkılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılan Yavuzselim Ortaokulu’nun da yeni eğitim yılına hazırlanması için destek olan Yıldırım Belediyesi, okulun temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

SAĞLIK VE BAŞARI TEMENNİSİ

Yıldırım Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Eğitim toplumların kalkınmasında en önemli kriterlerin başında gelmektedir. Bu kapsamda yeni eğitim öğretim döneminde ilçemizdeki öğrencilerimizin daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri amacıyla kurumlarımızın bulunduğu bölgelerde trafik ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi koşulların oluşturulması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlar getirmesini diliyor, evlatlarımıza sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ