Zirvede Haber

Artemis Halı’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Şık Seçenekler

Artemis Halı’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Şık Seçenekler

Her zevke ve her tarza uygun birbirinden farklı desen seçenekleriyle geniş koleksiyon alternatifleri sunan Artemis Halı, evlilik hazırlığı yapan çiftlere yeni evlerinde kendi tarzlarını yaratmalarına yardımcı oluyor.

Artemis Halı, yeni evlenecek çiftlere yatak odasından salona, koridordan oturma odasına kadar farklı alanlar için, evlerini sıcacık bir yuvaya çevirecek, şık ve kaliteli seçenekler sunuyor.

 El halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, parlak ve doğal elyaf iplik kullanılarak en son teknolojik tezgâhta üretilen Artemis Halı, sunduğu seçeneklerle mekanlara ayrıcalıklı bir hava katıyor.

Artemis Halı görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://www.dropbox.com/sh/aph5av5lb747fpi/AAC28IbzzeTNtIR_UODz2S2ma?dl=0

ARTEMİS HALI HAKKINDA:

Artemis Halı, 25 bin metrekare kapalı, 11 bin metrekare açık olmak üzere toplam 36 bin metrekare alanda 2012 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Artemis, yeni nesil teknoloji makine parkuru ile halı piyasasında çok kısa sürede önemli bir yer ve konum elde etmiştir. Modayı yakından takip ederek bunu dekorasyona yansıtan Artemis’in yılların birikimi ile yeni, taze ve enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla mekanlarınıza yeni bir dokunuş yaratmak öncelikli amaçları arasındadır. Artemis, kurulduğu günden bugüne 15 milyon m2 halı (15 bin futbol sahası) üreten şirket cirosunun yüzde 7’sini Ar-Ge ye ayırmaktadır.

Artemis Halı, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Prato Exclusive, Armis Halı, Armis Yatak markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.

www.artemishali.com.tr

Bizi Takip Edin;

Facebook: https://www.facebook.com/artemishali/

Instagram: https://www.instagram.com/artemishali/?hl=tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ