Zirvede Haber

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda 1. Olağanüstü Kongre

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda 1. Olağanüstü Kongre

Yoğun bir katılımla yapılan İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü Kongresinde Ercan ÖZEL üyelerden güvenoyu alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Kongrede divan kurulu başkanlığını  İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Etik Kurulu Üyesi Abdullah Alagöz yaptı. İYİ Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Osman Atalay Akman ve Murat Demir ile Yenişehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Gün ve İsmi Biçer ‘de  divan kurulu üyeliklerini yaptılar.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlçe teşkilatının faaliyet raporu ile mali rapor görüşüldü. İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye tek liste ile gidildi.

İlçe Başkanı Ercan Özel yaptığı konuşmasında; 14 Temmuz tarihinde İYİlik Hareketi‘nin Lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in güveni ve teveccühü ile başladığım ilçe başkanlığı görevimde, tüzüğümüze göre 30 gün içerisinde kongremizi yapmamız gerekiyordu. Geçmiş dönemde görev yapan tecrübeli arkadaşlarımıza ilave olarak birbirinden değerli yeni yönetici arkadaşlarımızı kadromuza katarak bugün burada daha da güçlü bir hale geldik.” dedi.

Kongrelerin siyaset hayatının toyları olduğunu dikkat çekerek; “Memleketimin cesur insanları, değerli yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım. İYİ Parti bir olmanın, bütün olmanın, haksızlıklara karşı durmanın, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve değerlerini korumanın ortak çatısı olmuştur. İYİ Parti aziz Türk milletinin sahip olduğu kadim değerlerin koruyucusudur. Kongreler siyaset hayatımızın toylarıdır. Bu gün burada daha fazla alın teri dökmek daha çok çalışmak için verdiğimiz sözü tazelemek için toplandık” ifadelerini kullandı.

İlçe kongrelerinin er meydanı olduğuna da vurgu yapan Özel; “Parti teşkilatları için er meydanı olarak ilçe kongreleri görülür. Parti içinde bir rakip ya da muhalif bir grup varsa kozlarını bu er meydanında paylaşır ardından da el ele salondan ayrılırlar. Şuan çıktığım er meydanında karşımda, siz iyilerin güzel yüzünü ve geleceğe ümitle bakan gözlerinizi görüyorum. Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’in şahsıma göstermiş olduğu güveni siz değerli üyelerimizden de görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.” dedi.

Kongrede İYİler hareketine yeni katılan Yönetim Kurulu üyelerini de tanıtan Özel; “Yaşadığımız yer olan Yenişehir’in daha güzel ve yaşanabilir bir bölge olması için mücadele edecek olan çok etkili bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Bu kapsamda teklifimizi kabul ederek önümüzdeki dönem hep birlikte Yenişehir’in daha iyi olması için çalışacağımız, Geçmiş dönem Erzurumlular Dernek Başkanı ve Geçmiş dönem Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Sayın Murat Çolak’a, geçmiş dönem AK Parti Belediye Başkan A.Adayı, emekli Astsubay Sayın Piri Kalkanlı’ya, Geçmiş dönem, İncirli Muhtarımız Sayın Orhan Zengin’e, Geçmiş dönem Aydoğdu muhtarımız Sayın Fethi Çoban’a ve geçmiş dönem Kirazlıyayla Muhtarımız Sayın Mustafa Kındıl’a, İstanbul’da Milliyet Gazetesinde editörlük görevinde bulunan birçok önemli reklam ajansında üst düzey yöneticilik yapmış Sayın Melih Özçelik’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Yine bu dönem Yönetim Kurulumuzda bizlerle bir arada olacak olan Köylü İnşaat’ın sahibi işadamı Sayın Deniz Köylü’ye, Elegans Bilardo Salonları Ortağı ve Demirağ Sigorta Bölge Bayii İşadamı Sayın Mesut Durgut’a yine Merkez Emlak ortaklarından değerli dostum Sayın Serkan Kobak’a, Serta Tarım’ın ortaklarından kardeşim Sayın Soner Serinol’a, Uzmanlar Mantolama sahibi çok kıymetli kardeşim Servet Çetik’e, Çamönü Kooperatifi Başkanı Sayın Ahmet Bayık’a, Çalım Konfeksiyon’un sahibi Sayın Murat Çalım’a, Yenişehir’imizde esnaflık yapan işkadınlarımız Hayal Gelinlik Firmasının sahibi Sayın Hatice Topaler’e, yıllarca Bursa’da tekstil işletmesi bulunan şuan ilçemizde yine giyim sektöründe hizmet veren Sayın Feride Büyükkocabaş’a, Ayhan Perde’nin sahibi Sayın Zennur Ayhan hanımefendiye ve teker teker isimlerini sayamadığım aramıza yeni katılan birbirinden değerli bütün arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Her zaman demokratik temayüllerin işlediği partimizde, siyaset mücadelemize gönül veren emek veren yol arkadaşlarımızın fikir ve görüşlerine her zaman saygı duyuyorum. Yenişehir’de bugünden itibaren İYİ Parti olarak bizler; daha emin adımlarla büyüyerek ilçemizin sorunlarını, çözüm yöntemleri ile birlikte ortaya koyacağız. Bizler Yenişehir’imizin daha iyi olmasını isteyen vatan, millet, bayrak, kuran aşkıyla yoğrulmuş İYİler olarak memleketimize her daim hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kongre sonrası bir konuşma yapan İYİ Parti Bursa İl Başkan Vekili Cengiz Bayduz; “Birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak, tek liste halinde gerçekleşen kongremizden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Yeni yönetim kurulunda birbirinden değerli kişilerin olduğunu görmek İl Teşkilatımız adına bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yenişehir ilçemize iyilikler getireceğinize güvenimiz tamdır. Göreve geldiği kısa süre içerisinde çok önemli ve örnek işlere imza atan ve İYİ Parti ailesinin güvenine mazhar olarak tekrar ilçe başkanı seçilen Ercan Özel Başkanımı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum “dedi.

Ercan Özel’in ilçe başkanlığını yaptığı liste şu isimlerden oluştu: Ahmet Bayık, Ahmet Gün, Atilla Akkaya, Ayhan Cengiz, Aysel Yurbaş, Beyza Sağ, Birgül Demir, Burhan Erol, Celal Çobankent, Cemil Özlü, Cevriye Özkaya, Deniz Köylü, Dilek Dindar, Fatih Akalın, Feride Büyükkocabaş, Fethi Çoban, Fethiye Oruç, Ferhat Durmuş, Funda Kaçamaklı, Habil Tuğul, Halil İbrahim Altun, Hasan Hüseyin Saklar, Hatice Topaler, İbrahim Ediz, İsmail Sivimli, İsmi Biçer, Kadir Akalın, Melih Özçelik, Mehmet Pişkin, Mesut Durgut, Murat Çalım, Murat Çolak, Mustafa Kındıl, Mustafa Kızıl, Nadir Türker, Nezir Beyhan, Nihat Harmanlı, Orhan Çelik, Orhan Zengin, Özlem Pişkin, Piri Kalkanlı, Recep Erdoğan, Salih Doğru, Sami Çiçek, Semih Sevincer, Serkan Kobak, Servet Çetik, Seval Aydın, Soner Serinol, Şadiye Korkmaz, Ufuk Doyuk, Yalçın Ede, Zennur Ayhan

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ