Zirvede Haber

Biz Zaten Evimizdeyiz!

Biz Zaten Evimizdeyiz!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’e yaptığı “evine dön” çağrısıyla başlayan tartışmaları değerlendirdi. “Bizim evimiz Türkiye” diyen Tatlıoğlu, iktidarın kamuoyunun dikkatini başka bir yöne çekmeyi amaçladığını savundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, tartışmaları Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a değerlendirdi.

Tatlıoğlu’nun yorumları şöyle:

‘KİLİT DEĞİL BÜYÜK PARTİ’

“Türkiye’nin kötü yönetildiğini söyleyerek kurulan bir partiyiz. Kilit parti olmak için değil, büyük parti olup Türkiye’yi yönetmek için yola çıktık. Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı bir partiyiz.”

‘YENİ SİSTEMLE ŞARTLAR KÖTÜLEŞTİ’

“Partili Cumhurbaşkanı sistemiyle Türkiye şartları çok daha kötüleşti. Bizim elimizde bir kumaş var. Bu kumaştan Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak bir elbise dikmek istiyoruz. Bunu da kendimiz dikmek istiyoruz.”

‘ÜÇÜNCÜ PARTİYİZ’

“Bizim evimiz Türkiye. 83 milyona da ailemiz diye bakıyoruz. Bugün bizim etrafımızda dolaşan söylemlerin bir nedeni gündemi ekonomiden uzaklaştırmak, bir nedeni de kamuoyu dikkatini başka bir yöne çekmek. Bu yolla kendi içlerindeki arızaları örtmek. Biz İYİ Parti olarak bütün anketlerde üçüncü partiyiz. Diğer partilerin tabanlarıyla hiçbir sorunumuz olamaz. Aksine, insanımızla yakınız.”

‘ARTIK AKŞENER ZAMANI’

“Türkiye’de kimsenin kimseyi tarif etmesine gerek yok. Bu ülke çeyrek asrı aşkın süredir Sayın Erdoğan’ı da, sayın Bahçeli’yi de, Sayın Akşener’i de izliyor ve biliyor. Biz artık Türkiye’deki olumsuz sürüklenme sona ersin, yeni bir iklim olsun istiyoruz. Biz artık Akşener zamanı olsun istiyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ