Zirvede Haber

SEKTÖRE TAZE KAN POMPALAYACAK YENİ BİR AJANS KURULDU

SEKTÖRE TAZE KAN POMPALAYACAK YENİ BİR AJANS KURULDU

Sevda Turgut: Ajansı oyuncularla birlikte yönetmek birlikte bir değer yaratmak istiyoruz. Bu ortaklık nitelikli insan gücünün ortaklığı olmalı…

25 yıldır kurumsal iletişim ve strateji danışmanlığı alanında çeşitli markalar, kişi ve kurumların yanı sıra yapım şirketleri, sinema filmleri ve televizyon dizilerine de danışmanlık hizmeti veren Sevda Turgut bundan böyle oyuncularla yol alacak.

Tiyatro kökenli on oyuncu ile yola çıkan Sevda Turgut, “Oyuncuların tam donanımlı ve en iyi halleri ile seyirci karşısına çıkıp işlerini yapabilmeleri için istek ve eğitimden sonra menajerleri ile kurdukları bağ çok önemli. Ajansı oyuncularla birlikte yönetmek birlikte bir değer yaratmak istiyoruz. Bu ortaklık  nitelikli insan gücünün ortaklığı olmalı. Her yıl yüzlerce oyuncu adayı mezun oluyor ve “ne yapacağız?” kaygısı, ümitsizlik hastalık gibi yayılıyor. Her projede aynı oyuncuları görmek diğerlerinin kendilerine olan güvenini azaltıyor. Burada yapımcılara, yönetmenlere ve özellikle oyuncu seçimi konusunda çalışan arkadaşlara da çok iş düşüyor. Bu konu uzun ve üzerinde çalışılması, etik değerlerin, adil ve eşit kararların işletilmesi gereken bir konu. Biz elimizi taşın altına koyduk, sürekli eğitim programları oluşturduk. İşin profesyonelleri ile anlaşmalar yaptık. Proje seçimi, senaryo okuması ve deneme çekimine kadar her alanda bir aradayız.  Amacımız bu alanda tam hizmet ajansı olarak devam etmek” dedi.

Arzu Budak, Barış Yalçınsoy, Burçin Özkaya, Emir Üstündağ, Hakan Yılmaz, Kardelen Uçma, Müge Uzun, Seran Yazıcı, Uğur Usta, Volkan Hamamcıoğlugibi isimlerin yer aldığı ajansın oyuncu kadrosu giderek genişliyor.

Ajans yaratıcı yazım ekibinin yaptığı özgün senaryo ve Türk Edebiyatı’nın önemli klasik eserlerini kapsayan uyarlama çalışmalarına ek olarak, ajansa bağlı oyunculara ücretsiz atölyeler, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti de veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ