Zirvede Haber

Fujitsu, Nutanix Tabanlı Hiper-Bütünleşik Altyapı (HCI) için Onaylı İlk Intel Select Çözümü ile Eşsiz Uygulama Performansı Sunuyor

Fujitsu, Nutanix Tabanlı Hiper-Bütünleşik Altyapı (HCI) için Onaylı İlk Intel Select Çözümü ile Eşsiz Uygulama Performansı Sunuyor

Fujitsu, Intel tabanlı sunucularda analitik ve genel amaçlı iş yükleri için eşsiz uygulama performansı sağlayan, sertifikalı Nutanix hiper-bütünleşik (hyperconvergence) altyapı yazılımı (HCI) sunan ilk tedarikçi oldu. Nutanix için onaylı Fujitsu Primeflex for Nutanix Enterprise Cloud için üretilen Intel Select Solutions HCI çözümü, veri odaklı işletmeler için yeni bir performans seviyesi sunarak, sistemde olası çöküş kaynaklı aksamaların ortadan kaldırmasına büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Intel’in zorlu sertifikasyon kriterleri, yeni Fujitsu PRIMEFLEX cihazının olağanüstü performansını doğruladı. Intel Select Solutions onay mührü, yalnızca iş yükü için optimize edilmiş merkezi veri altyapıları için üstün kalite standartlarını karşıladığı kanıtlanmış ve Intel mimarisinde performans için doğrulanmış çözümlere veriliyor. Fujitsu ve Nutanix iş birliğiyle çözümün geliştirilmesi, Microsoft SQL analitiği, veri analitiği, çalışma alanı ve genel HCI iş yükleri için yerel optimizasyon gibi esnekliğin daha fazla güvence altına alınmasını sağlıyor.

Anahtar teslimi, çoklu hiper-gözetim (multi hypervisor) özelliğine sahip PRIMEFLEX for Nutanix Enterprise Cloud, hiper-çevik, çoklu bulut ortamlarının kurulumunu ve çalışmasını kolaylaştırmak için gereken tüm merkezi veri bileşenlerini ve yönetim yazılımlarını içeriyor. İkinci nesil Intel Xeon Ölçeklenebilir işlemcilere sahip güçlü, enerji tasarruflu Fujitsu PRIMERGY x86 sunucular üzerine kurulmuş olan bu yazılım, pazar lideri Nutanix HCI uygulamasında yazılım tanımlı hesaplama, sanallaştırma ve depolama teknolojisinden yararlanıyor. Bu sayede, tek bir kutu çözümüyle verimli uygulamaların düzenlemesi ve veri korumanın yanı sıra alan verimliliği ve güvenlik sağlamaya yardımcı oluyor. Cihaz, 15 dakikadan daha kısa sürede gerçekleştirilebilen kolay kurulumu ile farklı uygulama iş yükleri için optimize edilmiş hazır sistem konfigürasyonları sunuyor.

Fiyatlandırma ve pazar erişimi

PRIMEFLEX for Nutanix Enterprise Cloud Avrupa’da, doğrudan Fujitsu’dan ve Fujitsu SELECT Circle kanal ortakları aracılığıyla edinilebilir. Fiyatlandırma, yapılandırmaya göre değişim gösteriyor. Fujitsu, farklı müşteri ihtiyaçları için hem cihaz hem de lisanslama seçeneklerinin yanı sıra bir dizi esnek finansman seçeneği sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ