Zirvede Haber

YILDIRIM’DAN KURBAN’DA ÖRNEK TEMİZLİK UYGULAMALARI

YILDIRIM’DAN KURBAN’DA ÖRNEK TEMİZLİK UYGULAMALARI

Kurban pazarı ve kesim noktalarındaki uygulamaları ile örnek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ilçe sakinlerinin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı’nda yaptığı çalışmalar ile vatandaşların ibadetlerini hem güvenli hem de hijyenik şekilde gerçekleştirmesini sağlayan Yıldırım Belediyesi, ilçede 21 noktada oluşturduğu ‘Modern Kurban Kesim Alanları’ ile ilçe sakinlerine gönül rahatlığıyla ibadet imkanı sunuyor. Kurban Bayramı’nın ilk günü ile beraber dini vecibelerini yerine getirmek isteyen Yıldırımlılara destek olan Yıldırım Belediyesi, temizlik ekipleri tarafından bayram süresince gün içerisinde kurban kesim noktalarında kesintisiz atık toplama ve temizlik hizmeti verirken, vatandaşların kesimlerini tamamlaması ile beraber her gün kesim noktalarında kireçleme ve yıkama uygulamaları gerçekleştiriyor. Kurban Bayramlarında yaşanan olumsuz görüntülerin meydana gelmesine izin vermeyen ekipler, hijyen çalışmaları kapsamında da kireçleme ve yıkama yaparak sağlığı tehdit edecek durumların yaşanmasına izin vermiyor. Kurban Bayramı süresince devam edecek çalışmalar da kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. İlçe sakinleri de dini vecibelerini hijyenik ortamlarda yerine getirmelerine imkan tanıyan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a ve ekiplerine teşekkür etti.

BAYRAM SÜRESİNCE KESİNTİSİZ TEMİZLİK

Hazırlanan çalışmalar ile Yıldırımlılara eksiksiz bir bayram yaşatmaya gayret ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik ve dayanışma duygularımız bayram günlerinde daha da gelişir. İlçemizi yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Temizleme, yıkama ve kireçleme başta olmak üzere en ince detayına kadar düşünerek hazırladığımız çalışmalarımız ile hemşehrilerimize eksiksiz bir bayram yaşatmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bayram süresince kesim yapılan tüm noktalarda bu hizmetlerimizi kesintisiz olarak sağlamayı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizin kurban kesim noktalarında oluşabilecek olumsuz durumlardan etkilenmemesi için 72 adet çöp kamyonu, 4 adet vakumlu yol süpürme aracı, 10 adet açık kasa kamyon, 8 adet kamyon, 5 adet tanker, 4 adet küçük damperli araç, 4 adet kepçe ve 700 kişilik ekibimizle, kesim işlemlerinin ardından anında müdahale ederek temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Bu vesile ile başta Yıldırımlı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tekrar kutlar ve bayramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ