Zirvede Haber

MARMARA BARBER AVANTAJLI FIRSATLARLA TRENDYOL’DA

MARMARA BARBER AVANTAJLI FIRSATLARLA TRENDYOL’DA

Erkek kişisel bakım ürünleri markası Marmara Barber, bakımına özen gösteren,stil sahibi erkekler için birbirinden farklı avantajlı seçenekleri ile Trendyol’da

Doğadan gelen eşsiz, natürel ve kaliteli bileşenlerden oluşan, Marmara Barber’ınKolonya, Parfüm, AfterShave ve Tıraş Jeli ürünleri, indirimli fiyat seçenekleri satışa sunuluyor.

Marmara Barberkampanya seçenekleri bir tık uzaklıktaTrendyol’da

 SENSO KOZMETİK HAKKINDA:

Senso Kozmetik, limon kolonyası üreticisi olarak 1970 yılında İstanbul’da kuruldu. 1992 yılında limon kolonyasına ilave olarak kakao yağı, ütüsu, aseton gibi farklı ürün çeşitleriyle kozmetik pazarına girdi. Ardından Çavuşbaşı’ndaki ikinci üretim yerini açtı. 2015 yılında Düzce’nin Taşköprü Köyü’nde yer alan 8 bin metre karelik yeni fabrikasına taşınarak Türkiye’nin en yüksek tonajlı kolonya fabrikasını kurdu.  2017 yılında Marmara Limon Kolonyası’na yeni bir marka daha ekledi. Erkek kişisel bakım ürünleri ve kolonya çeşitleri yer alan Marmara Barber markası ile üretim hacmini büyüttü.

Senso Kozmetik; Marmara Kolonya, Marmara Barber, Marmados ve Kutup Yıldızı markalarını üretiyor.

Geniş üretim kapasitesiyle hem kendi markalarını hem de fason üretimlerinde Türkiye’de önde gelen kuruluşlardan bir olarak çalışmalarına devam etmektedir.

www.sensokozmetik.com.tr

Bizi Takip Edin;

Facebook:sensokozmetikmarmarabarber

Instagram: sensocosmeticsmarmarabarbermarmarakolonya

Twitter:marmarabarber

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ