Zirvede Haber

CHP Orhangazi’de Meclis Grubu kurdu

CHP Orhangazi’de Meclis Grubu kurdu
2019 mart ayında yapılan yerel seçimlerde Demokrat Parti saflarından Orhangazi Belediye Meclisi’ne giren ve kısa bir süre önce DP’den istifa ederek CHP’ye geçen Meclis üyeleri Özen Aydın ve Fatih Demir’e parti rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Törene CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve yöneticiler de katıldı. Programa CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri , CHP İlçe Başkanı Ender Teke ve ilçe yöneticileri yle meclis üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP’nin yerel seçimlerde elde edilen başarıların ardından iktidar yürüyüşü başlattığını hatırlatarak, “Orhangazi örgütümüze katılan 2 belediye meclis üyemizle Orhangazi Belediyesi’nde grup oluşturarak komisyonlarda temsil hakkı kazandık. 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanan kırgınlıkları gidererek iktidar yürüyüşümüzde güçleniyoruz. İlçe Başkanımız Ender Teke ile birlikte, meclis üyelerimize yuvalarına hoş geldiniz diyoruz, başarılar diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, kendi yakasındaki parti rozetini Özen Aydın’a takarken, Fatih Demir’in rozetini ise CHP Orhangazi ilçe başkanı Ender Teke taktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ