Zirvede Haber

Ayhan Salman ligleri mi karıştırdı?

Ayhan Salman ligleri mi karıştırdı?

Bursa AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla şaşırtmaya devam ediyor.

Bilindiği gibi önceki gün Bursaspor’un, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanı AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen, Mustafa Esgin, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman takip etmişti.

Ziyaretin ardından Salman sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu:

‘Yeniden zirveye sloganıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz. 2019-2020 sezonunun kalan maçları 12 Haziran’da başlıyor. Bursasporumuzun teknik heyetine ve futbolcularına başarılar dilerim’

Oysa ki Salman’ın dediği gibi Bursaspor’un maçları 12 Haziran’da start almıyor. Yeşil beyazlı takım uzun bir aranın ardından ilk maçına 20 Haziran Cumartesi günü Keçiörengücü deplasmanında çıkacak.

Bursaspor’un da için de bulunduğu TFF 1. Lig’de maçların 19 Haziran’da start alacak olmasına rağmen Süper Lig’in başlama tarihini veren ve Bursaspor’a başarılar diliyen Salman’ın paylaşımı bazı taraftarların da dikkatini çekti. TFF 1. Lig’in 19 Haziran’da başlayacağı, Bursaspor’un ise ilk maçına 20 Haziran’da çıkacağı hatırlatıldı.


ANKARA’DA NELER OLUYOR BİR BAKIN!

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Ankaragücü Kulübü’nde güzel bir olay yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önderliğini yaptığı toplantıda şehrin bütün Belediye Başkanları Ankaragücü Kulübü’nde toplandı.

‘Ankaragücü’nün Beştepe Tesisleri’nde tarihi bir buluşma’ başlıklarıyla verilen toplantıda bütün partilerin Belediye Başkanları veya yardımcıları yer aldı. Bütün siyasi partiler Ankaragücü Kulübü için Mansur Yavaş önderliğinde bir araya gelirken Bursa’da ise ‘Bursaspor için neden böyle bir tablo yaşanamıyor’ sorusu akıllara geldi.

Mansur Yavaş o toplantı sonrası “Ankaralı başkanlar olarak MKE Ankaragücü’ne destek olmak hepimizin boynunun borcu. Zaten bütün arkadaşlarımız yardımcı oluyorlar. MKE Ankaragücü hepimizin ortak değeridir. Ankara’nın en önemli markasıdır ve spordan da öte bir anlamı vardır. Onun için yetkimiz dahilinde, kendi imkanlarımızla ne yapabilirsek MKE Ankaragücü’nü sırtlamaya, MKE Ankaragücü’ne sonuna kadar destek olmaya hazırız. Kulübünüzün başlatmış olduğu hatıra bileti kampanyasına Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağımızı taahhüt ediyoruz” dedi. Bursa’da ise siyasiler tarafından yıllardır Bursaspor için böyle bir birliktelik ortaya koyulamadı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ