Zirvede Haber

“Hemşehrilerimizi Çaresiz Bırakmadık”

“Hemşehrilerimizi Çaresiz Bırakmadık”

Ramazan Bayramına günler kala İYİ insanlardan son vazife. ‘İYİ’lik Kervanı Yollarda’ ismiyle başladıkları başladıkları ‘Ramazan Erzak Kampanyası’ ile gerçek ihtiyaç sahibi Osmangazililere ulaştırmanın mutluluğunu yaşayan gençler yeni hedeflere yelken açtı. İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu yaşadığı gururu; “Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak Pandemi sürecinde zora düşen üye ve hemşehrilerimize yardım elini uzatabilmek için İYİLİK KERVANI YOLLARDA diyerek Mart ayında başlatıp, Ramazan ayında da devam ettiğimiz erzak yardımlarının son seferini de bayram öncesi dağıtarak tamamladık.

İYİ Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüldaşlarımızın katkıları ile oluşturduğumuz bütçe ile 850 civarındaki ihtiyaç sahibi ailenin bir kısmına Gençlik Kollarımızın bizzat, bir çoğuna da Mahalle Başkanlarımız aracılığı ile erzaklarını ulaştırdık.

Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarım ve gönüldaşlarımıza, İYİLİK KERVANI YOLLARDA kampanyasının sorunsuz bir şekilde yol alması için ilk günden beri gece gündüz büyük bir şefk ve azimle çalışan İYİ Gençlik Osmangazi ekibime, mahalle teşkilatlarımıza Osmangazi İlçe Teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunarım.

Türkiye’nin İYİ Olması için kıvılcımın Osmangazi’den ateşlenmesi adına bizler her zaman ilk günkü azim ve kararlılıkla cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in yanında olmaya devam edecek ve çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz.

Şükür ki, 11 ayın sultanı Ramazan’ın faziletini paylaşarak, destek olarak, yardım eli uzatarak yaşadık ve nihayetinde Ramazan Bayramı’na eriştik. Rabb’im tuttuğumuz oruçları, yaptığımız yardım ve ibadetleri katında kabul gören hayır ve ibadetlerden eylesin.

Ülkemiz ve Dünya’nın hala 1. gündem maddesi şüphesiz ki COVİD-19. Tehlike geçmiş değil, hala devam ediyor. İçinde bulunduğumuz duruma istinaden, bayram süresince sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hısım akraba görüşmelerimiz teşkilat bayramlaşmamız maalesef bu yıl gerçekleşmeyecektir. Fakat hiçbir şey ailemizin, sevdiklerimizin, çocuklarımızın ve sizlerin sağlığından daha önemli değil.

İlçemizin dört bir yanını bayram tebrik mesajının bulunduğu pankartlarla süsleyen, ilçemizin medarı iftiharı Gençlik Kollarımıza emeklerinden ve özverilerinden dolayı teşekkür eder, tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ