Zirvede Haber

Nilüfer’de 19 Mayıs Coşkusu

Nilüfer’de 19 Mayıs Coşkusu

Nilüfer’de 19 Mayıs böyle kutlandı Nilüfer Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikler vatandaşlara bayram sevinci yaşattı.

   

Nilüfer'de 19 Mayıs böyle kutlandı

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen vatandaşlar gün boyu bayram coşkusu yaşadı. Nilüfer Belediyesi’ tarafından özel olarak giydirilen otobüsten yapılan canlı müzikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

BAŞKAN ERDEM’DEN MESAJ

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Bugün vatandaşlarımız evlerinde olduğu için biz onların ayağına gittik. Bütün sokaklarda gençlerimizle, vatandaşlarımızla bu coşkuyu birlikte yaşamaya çalıştık. Tabii biz bunu alanlarda kutlamayı çok seven ve özleyen bir belediye olarak bu sene maalesef biraz buruğuz kutlamalarımızda. Nispeten de olsa, bu coşkuya onları da ortak edebildiysek bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Herkesin, bütün ulusumuzun, gençlerimizin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Atatürk bu bayramı gençlere emanet etti, gençlerinde bunu koruyacağını ve daha da güçlendirerek ileriye taşıyacaklarını düşünüyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ