Zirvede Haber

Bursa Tapu Müdürlüğü Corona’ya Yakalandı!

Bursa Tapu Müdürlüğü Corona’ya Yakalandı!

Bursa’da tapuda korona alarmı! Bursa Tapu Ve Kadastro IV. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Nilüfer Tapu Müdürlüğü’nde çalışan 2 memurda koronovirüs tespit edildi. Personel karantina altına alınırken, geçen sürede müdürlükte işlem yapan vatandaşların ise uyarılmaması dikkat çekti.

   

Bursa'da tapuda korona alarmı!

Bursa Tapu Ve Kadastro IV. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Nilüfer Tapu Müdürlüğü’nde çalışan bir memura geçen hafta koronovirüs şüphesiyle test yapıldı. İsmi açıklanmayan memurun testi pozitif çıkarken, çalışma arkadaşları da karantina altına alındı. Karantina altına alınan 4 memurdan birinin testi de pozitif çıkınca tedirginlik arttı.

Her gün yüzlerce kişinin tapu işlemleri için gittiğ kurumda, son dezenfektasyon işlemlerinin ise ilk vakadan günler sonra yapıldığı belirtiliyor.

Nilüfer Tapu Müdürlüğü’nde çalışanların tamamı evlerinde karantina uygulamasına alınırken, pandemi süresince izinli bulunan memurlar göreve çağrıldı.

Daha önce sadece maske kullanıldığı bilinen kurumda bugün itibariyle iş başı yapan izinli memurlara siperlik dağıtımı gerçekleştirilerek işlemlerin yapılması sağlandı.

Ancak, koronovirüs tespitinin ardından geçen bir haftalık süreçte, tapu müdürlüğünde işlem yaptıran ve testi pozitif çıkan memurlarla temas eden çok sayıda vatandaşın, İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından uyarılmaması dikkat çekti.

Aralarında avukat ve takipçilerin de bulunduğu vatandaşlar kendilerine herhangi bir uyarı yapılmadığını ve filyasyon için temasa geçilmediğini belirterek endişelerini dile getirirken, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili çalışma başlattıklarını, filyasyon takiplerinin sürdüğünü belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ