Zirvede Haber

EFSANE KADRO UNUTULMADI !

EFSANE KADRO UNUTULMADI !

KESTEL HABER MERKEZİ NAZİF EREK; Geçtiğimiz günlerde 2009-2010 yılında şampiyon olan Bursaspor tulumla dezenfekte çalışması yapan Kestel Belediye işçileri gündeme gelmişti. Daha sonra şampiyon takımda yer alan 11 futbolcunun isminin yazdığı tumlumlarla kestel ilçesini dezenfekte etmişlerdi. Kestel belediyesi bünyesinde çalınsın temizlik görevlileri bu davranışı Bursa ve tüm Türkiye de gündem olurken Bursaspor başkanı bu duruma kayıtsız kalmadı.

Belediye personellerine kendi isimlerinin yazdığı forma hediye etti. Kestel Stadyumunda gerçekleştirilen mini törenle Bursaspor başkanı Mesut MESTAN Kestel Belediyesi Başkanı Mimar Önder TANIR ve yönetim kurulu üyesi Ahmet ERASLAN ve temizlik görevlileri katıldı.

Bursaspor Başkanı Mesut MESTAN Kestel Belediyesi Başkanı Mimar Önder TANIR’a bu girişiminden dolayı teşekkür ederek “ Bu davranış bizleri çok onurlandırdı. Ben tüm personele tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum. 2009-10 senesini hatırlattı. O şampiyonluk çok anlamlıydı. Anadolu’da Trabzonspor’dan sonra çıkan şampiyon biz olmuştuk. Şuanki bulunduğumu yere bakmadan konuşuyorum çünkü TFF 1. Lig’den süper lige yükseleceğiz. Kestel belediyesinin yaptığı bu çalışmada corona virüsten kurtulma anlamında da yapılan çalışmadır. Türkiye’de bir ilki başlattığını da düşünüyorum.

Futbolcularımız bizler halkın sağlığını güvenliğini önemsiyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel başarılara atarlar dedi. “ Kestel belediyesi Başkanı Mimar Önder TANIR ise zor günlerden geçildiğine işaret ederek “ Bizler yerel yönetimler olarak fiziksel çevremizi temiz tutma yanında zihinsel olarak da insanları mutlu ve huzurlu hissettirmemiz gerekiyor. Bu noktada şehrinizin en önemli değerlerimden Bursasporumuzu bu işin içine katabilir miyiz ? Düşüncesi oluştu. Yaptığımız bu davranış çokta güzel ses getirdi ve bir sinerji oluşturdu. Burada dezenfekte yapan arkadaşlarımız Bursaspor’un şampiyon kadrosunu yad etmek adına böyle bir şey gerçekleştirdik. Kulübümüzün tekrar süper lige çıkarak bizlere şampiyonluk yaşatmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu günler geçecek ve tekrar maçları stadyumlarda birlikte izleyeceğiz “ diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ