Zirvede Haber

BELEDİYELERİMİZ EN GÜZEL HİZMETİ VERİYOR

BELEDİYELERİMİZ EN GÜZEL HİZMETİ VERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP’li Belediye Başkanları Turgay Erdem, Hayri Türkyılmaz ve Mehmet Uğur Sertaslan sosyal mesafeye özen gösterilen toplantıda bir araya gelerek Covid-19 salgını çerçevesinde alınan önlemleri değerlendirdiler. CHPİl Sekreteri Turgut Özkan ve İl Saymanı Önal Arda’nın da katıldığı toplantıda belediyelerce yapılan çalışmalar ele alınırken, İl Başkanı İsmet Karaca “Belediyelerimiz cansiperane çalışıyor. Elimizde imkan olursa, nasıl güzel hizmet vereceğimizin örneklerini sergiliyorlar” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Karaca, Nilüfer, Mudanya ve Gemlik belediyelerinin Bursalıların sağlığını koruma çabasını sürdürürken, bir yandan da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini tüm engellemelere rağmen sergilediğini kaydetti. İlçe belediye başkanları da, sosyal yardımlaşma hem de kamuya açık alanlarda hijyen koşullarının sağlanması adına yapılan çalışmaları paylaştılar.

BURSALI HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN GEREKEN YAPILIYOR

Toplantıda, ilçe belediyelerinin genel olarak virüsün yayılmasını engellemeye dönük tedbirler aldığı, büyük marketler, eczaneler, aktarlar, fırınlar ve medikal malzeme satan işyerlerinin denetlenerek fiyat artışlarının kontrol alına alınmasına dönük çalışmalara devam edildiği kaydedildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, geniş çaplı çalışmaların yürütüldüğü ilçede bir yandan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak desteğinde bulunurken, diğer bir yandan da sıcak yemek desteğini Ramazan ayında da sürdürüldüğünü vurguladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise 3D yazıcıyla maske üretimi yapıldığını, sokağa çıkma yasağı günlerinde tüm ekiplerin mesai yaptığını, pazaryerlerinde ücretsiz maske dağıtımının devam ettiği bilgisini verdi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Vefa Sosyal destek ekibinin 8 personel ve 3 araçla koordinasyon görevini yürüttüğünü kaydederken, pazaryeri denetimlerinin artırıldığını, fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı denetimlerin son hız devam ettiğini ifade etti.

Toplantıda, belediyelerin yürüttüğü diğer faaliyetler de ayrıntılarıyla ele alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ