Zirvede Haber

Osman Çetin ft. Serra Arıtürk “Kimse Yok”

Osman Çetin ft. Serra Arıtürk “Kimse Yok”

Ünlü aranjör  Osman Çetin, prodüksiyon çalışmalarını Osman Çetin Production‘da gerçekleştirdiği yeni teklisi, Osman Çetin ft. Serra Arıtürk “Kimse Yok” PDND Müzik etiketiyle 17 Nisan‘da tüm dijital platformlarda yayında!

Sözü, Serra Arıtürk‘e müziği, ikiliye ait olan parçanın 2 gün süren klibinin yönetmen koltuğunda ise genç yönetmen Onur Oğuz yer aldı

Serra Arıtürk Biyografi:

1998 yılında İstanbul’da doğdu. Müzikal yolculuğuna başlangıcı, 7 yaşında Onok Bozkurt ve Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan almaya başladığı klasik gitar eğitimi ile gerçekleşti. İlköğretim ve lise hayatı boyunca çok sayıda ulusal koro, liselerarası müzik yarışmaları ve müzikallerde sahne alma fırsatı buldu. Lisenin hemen ardından Boğaziçi Caz Korosu’na katıldı ve Gül Sabar ile profesyonel şan eğitimine başlamış oldu, bu sırada Acıbadem Üniversitesi Tıp Mühendisliği Bölümü’nde başladığı lisans eğitimine hala devam etmekte.
YouTube kanalından yayınladığı cover videolarıyla kısa sürede adını geniş bir kitleye duyurdu ve çeşitli televizyon programlarına (Akustikhane, TRT Genç Sahne) konuk oldu. Bunun yanında canlı performans çalışmalarına da başlayarak, bugüne kadar İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’da konserler verdi. 2019 yazında ilk single çalışması olan, sözü ve müziği kendine ait olan “Kendimi Bilmeden”i piyasaya sürdü. Şimdiyse sözü ve müziğini yazdığı, featuring projesi “Kimse Yok” ile dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Osman Çetin Biyografi:

Osman Çetin 1990 Kadıköy doğumlu olup aslen Artvin/Şavşat’lıdır.Müzik yeteneğini ailesi 7 yaşında farketmiş ve İlk enstrüman eğitimini saz üstadı olan babası Kemal Çetin’den almıştır. Gitar, Piyano, davulbaşta olmak üzere birçok enstrüman çalmaktadır.
Okul yıllarında müzik organizasyonlarının önde gelen öğrencilerinden olan Osman Çetin, profesyonel müzik eğitimine SAE Institute Türkiye’de devam etmiştir. Ayrıca Müzik bilgisini destekleyecek Şendoğan Karadeli Şan Dersi, Nail Yavuzoğlu müzik teorisi ve armoni dersleri almıştır.
Aranje ile ilgili teknik çalışmalarına 2009 yıllında Can stüdyolarında başlamıştır, daha sonra ustası Ozan Çolakoğlu ile yer aldığı projelerin kariyerinde büyük katkıları olmuştur. Aynı zamanda canlı konser projelerin de orkestra şefi olarak görev almaktadır. Son dönemde kurucusu olduğu Osman Çetin Production’da çalışmalarını başarı ile sürdürmektedir.

Osman Çetin’in Düzenlemesini yaptığı ve öne çıkan eserlerden bazıları:

Edis – Yalan, Eyvallah,

İdo Tatlıses – Sen, Bileklerime Kadar Acıyor, Olmadı, Buluşacaktık
Soner Sarıkabadayı – Tekamül, Gel De Uyu, Tarifi Zor, Boza Boza, Ölümüne
Burak King – Var Git
İrem Derici – Ben Tek Siz Hepiniz, Naş
Tuğba Yurt – Güç Bende Artık
Ayşe Hatun Önal – Sirenler
Serra Arıtürk – Kendimi Bilmeden

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ