Zirvede Haber

GÜRSU’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

GÜRSU’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, corona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında, marketlerdeki alışveriş koşulları konusunda denetimlerini arttırdı.

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinden oluşan ekipler, ilçede bulunan marketlerde yapılan incelemelerde, corona virüsten korunma kurallarına uyulup uyulmadığını denetliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hepimizin sağlığının korunması için belirlenen kurallara uymak, hem kendimiz hem de çevremizin sağlığı için önemli. Bireysel olarak bizlere düşen alınan önlemleri dikkate alarak uygulamak.Virüsün, bana bulaşmaz rahatlığıyla hareket edemeyeceğimiz kadar yakınımızda olduğunu bilerek hassas davranmak zorundayız. Esnaflarımız belirlenen kurallara uygun satış yapmakla yükümlü, bizler de kurallara dikkat ederek hareket etmekle yükümlüyüz” dedi.

Ekipler, sosyal mesafe uygulamaları, ürünlerin satışlarında dikkat edilmesi gereken noktalar ve diğer korunma tedbirleri konularında duyarlılık oluşturmak amacıyla da bilgilendirmelerini sürdürüyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ