Zirvede Haber

Bursa’da Son Durum!

Bursa’da Son Durum!

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Bursada Bugün’e yaptığı özel açıklamada kentteki son vaka sayısının 1.110, vefat sayısınınsa 26 olduğunu duyurdu.

Bursa'daki son vaka ve ölüm sayısı belli oldu! (ÖZEL HABER)
Bursa'daki son vaka ve ölüm sayısı belli oldu! (ÖZEL HABER)
Bursa’daki son vaka ve ölüm sayısı belli oldu! (ÖZEL HABER)
Bursa, vaka sayısının nüfusa göre oranlamasında 15. sırada yer aldı
Bursa, vaka sayısının nüfusa göre oranlamasında 15. sırada yer aldı

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün TV’de yayınlanan Aysın Komitgan’ın sunduğu Günaysın programının konuğu AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin oldu.

Esgin, programda Bursa’da koronavirüse ilişkin son vaka ve vefat sayılarını paylaştı.

Bugün itibariyle Bursa’da koronavirüs vaka sayısının 1.110 olduğunu kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Esgin, vefat sayısınınsa 26 olduğunu bildirdi.

Esgin, “Şu an Bursa’da 1.110 vakaya ulaştık, Türkiye’deki vaka sayısıyla kıyasladığımızda İstanbul ile kıyasladığımızda bu gerçekten sevindirici bir bilgi. Bu rakamları çabalarımızla bu noktalarda tutmak mecburiyetindeyiz. 26 kaybımız var Bursa’da. Bu üzücü olmakla birlikte, Türkiye’nin dünya ortalamasının altında olduğunu, Bursa’nın da Türkiye ortalamasının altında seyrettiğini söylemek durumundayız. Ama erken yorumlar, yanlış olabilir. Biz burada tedbiri elden bırakmadan, havalar ne kadar ısınsa da hafta sonları yine sabırla, kişisel gelişimimize, ailelerimize, çocuklarımıza daha fazla zaman ayırabileceğimiz bir fırsat olarak bugünleri değerlendirmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ