Zirvede Haber

Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan başladı

Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan başladı

Lise öğrencilerine yeteneklerini sergileme fırsatı veren “Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması”na başvurular başladı. 27 Mart tarihine kadar başvurulan devam edeceği yarışmada, 18 Nisan Cumartesi günü de final heyecanı yaşanacak.

Bursalı genç müzisyenlere performanslarını sergileme fırsatı sunan Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’nda hazırlıklar sürüyor. Nilüfer Belediyesi’nin, Mix Müzik AkademiX iş birliğiyle düzenlediği müzik yarışması, bu yıl da büyük heyecana sahne olacak. Başvuruların 27 Mart Cuma gününe kadar devam edeceği yarışma, “En iyi beste”, “En iyi orkestra”, “En iyi solist” ve “En iyi enstrüman” kategorilerinde gerçekleşecek.

Bursa’nın tamamındaki liselerin katılabileceği Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan, 4-5 Nisan tarihlerinde Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde yapılacak ön elemelerle başlayacak.

Liseli gençler,  bireysel veya grup olarak yer alacakları yarışmada finale çıkabilmek için ön elemelerde en iyi performanslarını sergileyecek.

18 Nisan Cumartesi günü Bursa Suare’de yapılacak olan finalde de jüri üyeleri, Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’nın kazananını belirleyecek.

Başvurular elden teslim edilecek

Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’na katılmak isteyen öğrenciler, www.nilufer.bel.tr/haber-5313- adresinden şartname ve başvuru formuna erişebilir. Genç müzisyenler, bilgisayarda doldurdukları başvuru formunu, 27 Mart Cuma günü saat 18.00’e kadar Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’ne elden teslim ederek, Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’na katılabilecek.

Başkan Erdem’den çağrı

Gençleri, Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’na katılmaya davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Yarışma, Bursa’daki bütün lise öğrencilerine açık. İstiyoruz ki müzik coşkusu bütün kente yayılsın. Amacımız gençlerimizi müzikle buluşturmak, müziğin güzelliğini daha geniş çevrelere yaymak. Herkesi coşku içinde geçecek yarışmada yer almaya davet ediyor, şimdiden öğrencilerimizin, doyasıya müziğin tadını çıkaracakları güzel bir yarışma geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ