Zirvede Haber

Elüstü; Elüstünde!

Elüstü; Elüstünde!

Kestel Haber Merkezi Nazif Erek; İYİ Parti Kestel’de Elüstü güven tazeledi Bursa’da kongre sürecini başlatan İYİ Parti’de sıra Kestel İlçe Başkanlığı’na yeniden Emin Elüstü seçildi. İYİ Parti Kestel İlçe Kongresi Kestel Aile Park Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Emin Elüstü ile Özay Balcıoğlu yarıştı.

Divan Başkanlığını Abdullah Alagöz’ün yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Kongrede konuşan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, Türkiye’de son dönemde siyasal değişimi İYİ Parti’nin yaptığını söyledi ve ekledi:

YAHYA BAHADIR: BU SİYASAL DEĞİŞİMİ İYİ PARTİ YAPTI

“Şehit olan mehmetçikerin ruhlarına Fatiha diliyorum. Yaralılara Allah’tan şifa diliyorum. Acıları paylaşma milli ve beraberlik günüdür. Ancak Türkiye bundan da zafer ve başarı ile çıkacaktır. İktidar yolunda kongre yaparak Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere herkese teşekkür ederim. Milletin gündemi ile hükümet gündemi aynı değil. Ekonomik sıkıntı işsizlik kargaşa vs 18 yıldır AKP’nin getirdiği nokta bu. Sıkışan siyaset İYİ Partinin siyaset yapmasıyla nefes almaya başladı. Parlemantedo 43 vekille bulunuyoruz. Belediye de öyle bir çok belediye el değiştirdi. Bu siyasal değişimi İYİ Parti yaptı. Emin adımlarla devam ediyoruz. Türkiyede ortalama üstünde 60 meclis üyesiyle görev yapıyoruz. Köy köy mahalle mahalle çalışmaları yaparak iyi partiyi büyütmeye devam ediyoruz. Üye sayımız 14 bine yükseldi. Hızla çoğalmaya devam ediyoruz. Bu parti Bursa’da yazıldı, Bursa’da başladı ve iktira taşıyacak da Bursa. 18 yıldır en pahalı su ulaşım ücreti Bursa’da. Kestel’in havası giderek kirlendi. Yeşil Bursa yerine gecekondu şehri haline geldi. Yüksek hızlı tren hayaliyle yatan Bursa… Bursa bunları haketmiyor.”

Adaylardan Özay Balcıoğlu konuşmasında Kestel için hedeflerini şöyle vurguladı:

BALCIOĞLU: KESTEL’İN GÜNDEMİNİ BELİRLEYECEĞİZ

“Acınun katmer olduğu bu günlerde şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şfalar diliyorum. Türkiye’nin üzerine karabasan gibi çökenlerin üzerinde güzel doğduİYİ Parti.Kestelli hemşehrilerimiz ile dertlenmeyi ve her halde sokak sokak, mahalle mahalle gezerek bu işe varız. Mahalle başkanları oluşturacağız. Kestel’in gündemini biz oluşturacağız. Ne mutlu Türküm diyene”

ELÜSTÜ: YARI YOLDA BIRAKANLARDAN OLMADIK

“Mehmet Akif Ersoy’un şiiri ile şehit olan Mehmetciklere Allah’tan rahmet diliyorum. Değerli arkadaşlarımla elimizden geldiği kadar gece gündüz demeden çalışıyoruz. İYİ Parti’yi kuran ülkücülerdir, cesur millettir ve hepimiziz. İYİ Parti daha bir birileriyle tanışmaya fırsat bulmadan büyük kumpaslarla seçimlere girdi ve yüksek oy aldı. Bugüne kadar 232 üyemiz vardı ve 332’ye çıkardık. 32 mahalle de teşkilatama adına üzerimize düşen görevi yaptık. Yarı yolda bırakanlardan olmadık olmayacağız.”

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı.

KAZANAN ELÜSTÜ OLDU

Oy verme işleminin ardından yapılan sayımlara göre mevcut başkan Emin Elüstü 125 oy alarak yeniden seçildi. Diğer aday Özay Balcıoğlu ise 51 oy aldı.

Elüstü; “Benim daha çok işim var. Ben demokrasiye inanan birisiyim kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan herkesi partimize bekliyorum.Ben bu mücadeleyi verirken herkesin bana destek olmasını istiyorum. Özay kardeşime çok teşekkür ediyorum, çünkü benim düşünmemi sağladı ve beni  daha çok çalışmaya sevk etti Özay Balcıoğlu kaybetmedi . Kazanan Kestelimiz oldu İYİ Parti oldu.” dedi

Özay balcıoğlu’nun listesi:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ