Zirvede Haber

GÜRSULU ÖĞRENCİLERE KAR SEVİNCİ YAŞATILDI

GÜRSULU ÖĞRENCİLERE KAR SEVİNCİ YAŞATILDI

Gürsulu öğrenciler özledikleri kar sevincini Başkan Işık’a yazdıkları mektup sayesinde okullarına getirilen karla yaşadı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kendisine mektup yazarak, haberlerde başka yerlerde kar yağışını gördüklerinde özendiklerini ve kar topu oynayıp kardan adam yapmak istediklerini ifade eden Hamdi Çalış Ortaokulu öğrencilerinin isteğini gerçekleştirdi.

Başkan Işık, “Çocuklarımızın tamamen çocukluğa özgü o masum ve eğlenceli taleplerini geri çeviremezdik. Maalesef değişen doğa koşulları nedeniyle bizlerin de çocukluğumuzda kalmış olan diz boyu karların yağdığı o günlere özlem hepimizde var. İstedikki çocuklar kar topu oynamanın keyfini yaşasın. Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bize yetti. Onlarla birlikte kar topu oynarken biz de çocukluğumuzdaki günlerin anısını yaşamış olduk. Ömürleri boyunca hatırlayacakları bu keyifli anlarda payımızın olması da bizleri mutlu etti” dedi.

Gürsu Belediyesi ekiplerince Uludağ’dan getirilen karlar okulların bahçelerine dökülerek öğrencilerin kar sevincini yaşaması sağlandı.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ