Zirvede Haber

“Açlık Sınırının Altında Maaş Bağlanamaz!”

“Açlık Sınırının Altında Maaş Bağlanamaz!”
Ücretli öğretmenin isyanı Akşener’i üzdü! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 gün süren Bursa temaslarına ilişkin ilk izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener, Twitter’da yayınladığı fotoğraf ve videolarla vatandaşın kendisine ilettiği talepleri aktardı. Onlardan biri de Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz ile birlikte karşılaştığı  Genç bir ücretli öğretmenin maaş tepkisiydi.
İki gün boyunca Bursa’nın ilçelerinde temaslarda bulunan İYİ Parti lideri Akşener, sosyal medya hesabından fotoğraf ve videolar paylaştı.
 
Bir ücretli öğretmenle yaptığı ayaküstü görüşmenin videosunu yayınlayan Akşener, “Bursa’da gencecik bir öğretmenimizle konuştum. Ücretli öğretmen olduğu için tatillerde maaş almadıklarını, zor durumda kaldıklarını söyledi. Sayın Millî Eğitim Bakanı, öğretmenlerimizin bu zor durumu sizi hiç mi rahatsız etmiyor?” diye sordu.
 
Videoda, KPSS’ye hazırlandığını belirten öğretmen, “Ücretli öğretmen olarak iki aydır 950’nin üzerinde, tatillerde ücret ödenmediği için maaş almadım. Ege Üniversitesi’nin 11 bin sıralamayla kazandım. KPSS’ye hazırlanıyorum. Bu konuyu Meclis’e taşır mısınız?” diyor.
 
Kendisinin de öğretmen kökenli olduğunu belirten Akşener ise “Yaş grubu anlamında bizler çok şanslıymışız. Size o şansı devredemedik” yanıtını veriyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ