Zirvede Haber

Bekleme Modundaydı

Bekleme Modundaydı
MHP’den, CHP’li Özel’e yanıt gecikmedi: Kendisi o saatlerde bekleme modundaydı! MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Devlet Bahçeli ile ilgili açıklamalarına Twitter üzerinden açıklama yaptı.
 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’teki basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sert açıklamalarda bulundu. Özel’in çıkışına MHP’den yanıt gecikmedi.
 
Özel, “İtirafçılar, her şey ortada. Ertesi gün darbe başarılı olsaydı kim göreve gelecekti o kayıp. Bahçeli’ye açıklanmayan açıklayabilme imkânı olmayan Recep Tayyip Erdoğan’dır. O listeye oradan baksınlar. Sayın Bahçeli, herkes aklını başına alsın düşünsün bakalım. O darbe dinci bir darbe. Kılıçdaroğlu’na idam düşmeseydi yine Hamzakoy düşerdi. Sayın genel başkanımız zindanı boylardı. Bu darbe Atatürkçüleri, aydınlanmacıları, bilimi savunanları hesap alırdı. İran’dan beter olurdur. Merak etme Sayın Bahçeli, en beter biz olurduk. Anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelirdi. Sayın Bahçeli’ye hatırlatılması gereken mesele; darbe gecesi 1:38’de basın kuruluşlarına geçtiği metin. “Hiçbir ülkücü sokağa çıkmayacak” ifadeleri de hala MHP’nin internet sitesinde durmaktadır. Bugün tankın önüne yatanları anarken ve överken Bahçeli’nin sokağa çağrının yanlış olduğunu söyleyen basın açıklamasını hatırlamakta fayda var” ifadelerini kullanmıştı.
 
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman da bu açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi.
 
Büyükataman’ın açıklamaları:
 
“CHP Grup Başkanvekili özel oğlan, Sayın Genel Başkanımızın attığı taşla kafası yarılan Kılıçdaroğlu’na pansuman yapmak yerine 15 Temmuz hain teşebbüsüne karşı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dünya demokrasi tarihine geçecek olan duruşunu sorgulamaya kalkmış.
 
Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havaalanı’nda darbecilerle görüşüp kendi milletvekilini orada bırakarak İstanbul’da belirsiz bir yerlerde “bekleme moduna” geçtiği dakikalarda Sayın Devlet Bahçeli, Genel Merkez’e çoktan geçmiş, darbecilere meydan okumuştur ve tarih henüz 15 Temmuz’dur.
 
Daha önce Kandil’le birleşip Sayın Genel Başkanımıza Başbakanlık teklif edecek kadar alçalan Kılıçdaroğlu’nun “20 Temmuz darbesi” ve “Türkiye yeniden hukuk devleti olduğunda…” ifadeleri ile FETÖ’nün 15 Temmuz söylemleri tesadüfen mi birbirine benzemektedir?
 
Darbe teşebbüsü gerçekleşseydi Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü danışmanlarına nerelerin düşeceğini tahmin etmek zor değil. Kılıçdaroğlu da zannederiz ki “bekleme modu”ndan çıkıp “hizmet”lerinin mükafatını alırdı.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ