Zirvede Haber

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK: “MUHTARLARIMIZLA ARAMIZDAKİ SİNERJİYİ ÖNEMSİYORUZ”

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK: “MUHTARLARIMIZLA ARAMIZDAKİ SİNERJİYİ ÖNEMSİYORUZ”

Gürsulu muhtarlar, Başkan Işık yönetiminde gerçekleştirilen toplantılarda Gürsu’nun gelişimi için istişarelerde bulunuyor.

Gürsu’nun ihtiyaçlarını ortaya koymak, sorunlarını çözmek ve Gürsulular’ın taleplerini dile getirmek amacıyla muhtarlarla biraraya gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, belediye hizmetlerinin taleplere uygun önceliklerle şekillenmesini sağlıyor.

“Muhtarlarımız hemşehrilerimizin taleplerinin çözümünde en önemli dinamikler arasında yer almakta” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Muhtarlarımızla aramızdaki sinerjiyle ilçemizin gelişimi için önemli artı değer sağlıyoruz. Muhtarlarımız vatandaşa hizmette en yakın destekçimiz. Vatandaşla devlet arasındaki köprünün vatandaşa en yakın kısmı olan muhtarlarımızın, hizmetlerin mahallelere götürülmesinde büyük emekleri var. En hızlı büyüyen ilçelerden biri olan Gürsumuz’da, kalite standartları yüksek, daha gelişmiş bir kent oluşturma çabalarımızda muhtarlarımızın fikirleri bizler için çok değerli. Muhtarlarımızla biraraya geldiğimiz toplantılarda ilçemizin gelişimine yönelik istişareler yapıyoruz, onların kıymetini biliyoruz, talep ve önerileri bizim için değerli. Çalışmalarımıza olan destekleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

Gürsu’nun 15 mahallesinin muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantılarda ilçenin gelişimi için yapılacak çalışmalar değerlendiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ