Zirvede Haber

Samsunluları “O” Buluşturdu!

Samsunluları “O” Buluşturdu!
Samsunlular Bursa’da kahvaltıda buluştu! Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’na (SAMDEF) bağlı, Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ayda bir düzenlenen kahvaltı programını gerçekleştirdi.
 
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’na (SAMDEF) bağlı, Bursa Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ayda bir düzenlenen kahvaltı programını gerçekleştirdi.
 
Kahvaltıya, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Celal Uzunkaya, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Programda konuşma yapan Dernek Başkanı Temel Erkol, sözlerine “Geçen hafta Malatya ve Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek başladı.
 
Ayda bir gerçekleştirilen programların öğretici bir özelliği olduğunu belirten Erkol, “Sürekli yeni bakış açıları kazanıyoruz. Başladığımız gün ile bugüne baktığımızda aradaki farkı görebiliyorum. Ülkemiz, Bursamız ve hemşehrilerim adına periyodik olarak bir araya gelip farklı projeler üretmeliyiz. Bunlar, sağlık, istihdam, eğitim, sosyal, kültürel ve toplumsal anlamda bilinçlendirme çalışmaları yaparak farkındalık oluşturan sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmaya devam etmeliyiz. Biz geçici gündemlerin değil, kalıcı erdemlerin peşindeyiz. Biliriz ki, bir gün hepimiz bu dünyaya veda edeceğiz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile hareket ederek hoş bir sada bırakmalıyız. Biz yaşatmak için varız. Bir olalım, birlik olalım” ifadelerini kullandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ